Akcesoryjna kanapa motocyklowa - Yamaha FZ6N S2
• Strona 1 z 1
Akcesoryjna kanapa motocyklowa - Yamaha FZ6N S2
Cześć, dawno mnie nie było, ale ostatnio mam urwanie głowy. Nadchodzi powoli zima i zastanawiam się nad wykonaniem obszycia mojej kanapy w FZ6N S2. Ta nie jest zła, ale w trasach 200 kilometrowych dupa zaczyna boleć. Interesuje mnie taki wzór i wykonanie http://www.fz6-forum.com/forum/fz6-mods ... eview.html Pisałem już do Mariomoto ale co tu dużo ukrywać są bardzo drodzy, chcą 500PLN za taką usługę + koszty wysyłki. Oczywiście jeśli nie znajdę nic tańszego i godnego polecenia to wykonam przeróbkę właśnie tam. No ale jak wiecie, jeśli mogę mieć to samo taniej to po co przepłacać, będę bardzo wdzięczny za podpowiedzi gdzie wykonać taką operację. Może Wy macie doświadczenia w przerabianiu kanap?
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Cześć,
Nie wiem czy przeglądałeś różne fora, ale sporo ludzi poleca ekipe pjii.com.pl . Na stronie masz przykładowe foty z wzorami (chyba jest nawet z FZ6). Możesz też ustalić indywidualnie format obszycia, tj. materiał i inne takie takie.
Sam zamierzam do swojej XJ600S wykonać obicie w PJII.
Dla mnie koszt to około 250zł + wysyłka, także różnica w cenie z Mariomoto na pewno jest. Z teco co słyszałem dla mojej Divy chcą okoł 370 - 400 zł.
Nie wiem czy przeglądałeś różne fora, ale sporo ludzi poleca ekipe pjii.com.pl . Na stronie masz przykładowe foty z wzorami (chyba jest nawet z FZ6). Możesz też ustalić indywidualnie format obszycia, tj. materiał i inne takie takie.
Sam zamierzam do swojej XJ600S wykonać obicie w PJII.
Dla mnie koszt to około 250zł + wysyłka, także różnica w cenie z Mariomoto na pewno jest. Z teco co słyszałem dla mojej Divy chcą okoł 370 - 400 zł.
- BecameOne
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość