kombinezon do 3500zł +buty i rekawice na ścigacza
• Strona 1 z 1
kombinezon do 3500zł +buty i rekawice na ścigacza
Witam forumowiczów mam na kombinezon okolo3500zł i prosiłbym o jakies dobre rady co by tu kupic, na buty i rekawice mam osobne pieniazki
- ggggrzesiek2
- Świeżak
Cześć,
doprecyzuj. Jednoczęściowy, dwuczęściowy? W tej cenie da się wyrwać 1cz. z kangura. Meeega różnica bydło : kangur, na korzyść tego drugiego. No i dobrze jakbyś podał rozmiar i kolorystykę, ew. czy preferujesz marki rozpoznawalne typu A*, czy np. high-end, w którym jeżdżą ludzie, którzy wiedzą co to naprawdę jest a logówki schodzą na dalszy plan.
pzdr
doprecyzuj. Jednoczęściowy, dwuczęściowy? W tej cenie da się wyrwać 1cz. z kangura. Meeega różnica bydło : kangur, na korzyść tego drugiego. No i dobrze jakbyś podał rozmiar i kolorystykę, ew. czy preferujesz marki rozpoznawalne typu A*, czy np. high-end, w którym jeżdżą ludzie, którzy wiedzą co to naprawdę jest a logówki schodzą na dalszy plan.

pzdr
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
@Miczab - możesz sprecyzować i podac jakies przykłady jak to napisałes "high-end, w którym jeżdżą ludzie, którzy wiedzą co to naprawdę jest a logówki schodzą na dalszy plan."
Ciekawy jestem i chetnie bym coś usłyszał na temat porównania jakiejs popularnej alpiny do czegos podobnego cenowo z tego co mówisz[/list]
Ciekawy jestem i chetnie bym coś usłyszał na temat porównania jakiejs popularnej alpiny do czegos podobnego cenowo z tego co mówisz[/list]
-
stempell - Świeżak
Pierwszy z brzegu PSI Brevila
http://www.psihubik.cz/en/products/suit ... e=category
3200 normalnie, za dopÅ‚atÄ… 5 stów kangur, za 80€ wiÄ™cej na wymiar pod Ciebie. Alpina Ci takiej opcji nie da. PoprzeglÄ…daj opisy, ja teraz nie mam za bardzo czasu, bo zaraz startujÄ™ w trasÄ™, ale po weekendzie postaram siÄ™ coÅ› wiÄ™cej napisać.
http://www.psihubik.cz/en/products/suit ... e=category
3200 normalnie, za dopÅ‚atÄ… 5 stów kangur, za 80€ wiÄ™cej na wymiar pod Ciebie. Alpina Ci takiej opcji nie da. PoprzeglÄ…daj opisy, ja teraz nie mam za bardzo czasu, bo zaraz startujÄ™ w trasÄ™, ale po weekendzie postaram siÄ™ coÅ› wiÄ™cej napisać.

Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości