Zobacz wÄ…tek - spodnie i buty
NAS Analytics TAG

spodnie i buty

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

spodnie i buty

Postprzez Lukaz2 » 4/9/2012, 17:32

ProszÄ™ o opinie...

oglądałem dzisiaj spodnie i buty.. wpadły mi w oko buty Falco Sirius (czarno srebrne) i spodnie tekstylne Scott Cargo tp. Dodam, że mam już kurtkę Scotta i byłby cały komplet ;) kask i rękawice też już posiadam.

Więc jak na początku - co sądzicie o spodniach i butach? Jakie są ich plusy i minusy? Decydować się na taki zestaw czy popatrzeć za czymś innym? Jutro musiałbym sie zdecydować czy je biorę czy nie. Wszystko sklepowe nówki, z obniżek posezonowych.
Lukaz2
Świeżak

Postprzez Sykopson » 4/9/2012, 19:18

Użytkownik Miczab ma po dobrych cenach Falco Sirius z tego co pisał gdzieś w innym temacie (chyba 400zł, ale nie dam sobie głowy uciąć). Generalnie ja mam Falco tylko Oxegen i na razie to używam ich niecały tydzień, ale pierwsze wrażenie robią super i na zdj. zauważyłem że wielu pracowników ścigacza.pl jeździ w butach Falco więc myślę że można im zaufać. Co do spodni to się nie wypowiem.
Suzuki Bandit 400 był

Suzuki SV650 S jest
Sykopson
Stały bywalec

Postprzez Lukaz2 » 4/9/2012, 20:14

widziałem ofertę Michaba odnośnie tych butów, ale on tam napisał że ma ostatnie w rozmiarze 42, a ja mam 43. generalnie jak je dzisiaj mierzyłem to zrobiły dobre wrażenie. chyba kupię, a spodnie chociaż będą do kompletu do kurtki ;)
Lukaz2
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê