Sklep z butami na moto w Wawie ?
• Strona 1 z 1
Sklep z butami na moto w Wawie ?
Szukam butów na moto. A buty wiadomo trzeba przymierzyć bo każda firma ma lekko inne 45
Gdzie w Warszawie mogę przymierzyć i kupić buty ? Gdzie mają wybór i rozmiarówkę ?
Interesują mnie buty turystyczne do 600PLN.
Byłem w Intermotors na Łopuszańskiej ale tam mają tylko Alpinestars (ponad mój budżet) i Adrenaline (wyglądały dość tandetnie).
W moto-akcesoria na Puławskiej mieli różne firmy ale z rozmiarami bardzo słabo.
Znacie inne sensowne miejsca (z naciskiem na buty, nie koniecznie kurtki/kaski) ?

Gdzie w Warszawie mogę przymierzyć i kupić buty ? Gdzie mają wybór i rozmiarówkę ?
Interesują mnie buty turystyczne do 600PLN.
Byłem w Intermotors na Łopuszańskiej ale tam mają tylko Alpinestars (ponad mój budżet) i Adrenaline (wyglądały dość tandetnie).
W moto-akcesoria na Puławskiej mieli różne firmy ale z rozmiarami bardzo słabo.
Znacie inne sensowne miejsca (z naciskiem na buty, nie koniecznie kurtki/kaski) ?
- zuchos
- Świeżak
Provit. Przecież człowiek pisze, że chce przymierzyć a ty mu radzisz Allegro.
Zuchos. Niestety tak to wygląda, albo nie ma marki, albo modelu, albo rozmiaru. Nie pozostaje nic innego jak poświęcić dzień i zrobić objazd po różnych sklepach.
Zuchos. Niestety tak to wygląda, albo nie ma marki, albo modelu, albo rozmiaru. Nie pozostaje nic innego jak poświęcić dzień i zrobić objazd po różnych sklepach.
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
Provit, masz rację.
A dla leniwych proszę:
Motostyl - Targowa 7
Ac Biker - Łopuszańska 35
Fildorfa 10
MOTO freaks Mateusz Grabowski - ul. Św. Patryka 2
Motochallenge - ul. Goraszewska 18
Autokomplex - ul. Starzyńskiego 10, ul. kłobucka 13
UHMA BIKE - Modlińska 258
Motolizak - ul. Połczyńska 114
Przed Rajdem - Kłobucka 8 bud. 23
MOTO-SZKLARNIA KIJOWSKA - ul. Kijowska 11
4FanBike - ul. Połczyńska 113
Scooterland Sp. z o.o. - ul. Modlińska 103A
Motoakcesoria - al. Prymasa Tysiąclecia 74
ponadto wszystkie salony Honda, Kawasaki itd
A dla leniwych proszę:
Motostyl - Targowa 7
Ac Biker - Łopuszańska 35
Fildorfa 10
MOTO freaks Mateusz Grabowski - ul. Św. Patryka 2
Motochallenge - ul. Goraszewska 18
Autokomplex - ul. Starzyńskiego 10, ul. kłobucka 13
UHMA BIKE - Modlińska 258
Motolizak - ul. Połczyńska 114
Przed Rajdem - Kłobucka 8 bud. 23
MOTO-SZKLARNIA KIJOWSKA - ul. Kijowska 11
Scooterland Sp. z o.o. - ul. Modlińska 103A
Motoakcesoria - al. Prymasa Tysiąclecia 74
ponadto wszystkie salony Honda, Kawasaki itd
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
Patrzyłem na allegro. Ale tam są firmy głównie z poza Warszawy.
Sputnik-team fajna oferta ale Zgierz (mają buty Buse ale niestety nie ma w Wawie gdzie ich przymierzyć), pamiętam spore sklepy z Kalisza i Tych. Niestety tych Warszawskich jest na allegro niewiele.
A jak pod względem cenowym wypadają salony np. Hondy ?
Mi salony z samochodami kojarzą się z drożyzną (także jeżeli chodzi o akcesoria). Tam będą mieli też buty poniżej 600PLN czy raczej powyżej 1000PLN ?
Sputnik-team fajna oferta ale Zgierz (mają buty Buse ale niestety nie ma w Wawie gdzie ich przymierzyć), pamiętam spore sklepy z Kalisza i Tych. Niestety tych Warszawskich jest na allegro niewiele.
A jak pod względem cenowym wypadają salony np. Hondy ?
Mi salony z samochodami kojarzą się z drożyzną (także jeżeli chodzi o akcesoria). Tam będą mieli też buty poniżej 600PLN czy raczej powyżej 1000PLN ?
- zuchos
- Świeżak
Zuchos, wszystkie adresy jakie podałem ci w poprzednim poście to firmy, które ogłaszają się na Allegro i wszystkie są z Warszawy. Ceny w salonach firmowych warto sprawdzać, szczególnie, że można trafić promocję i zawsze też można się potargować. Podzwoń, podjedź. Nie ma co spekulować, trzeba posprawdzać.
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
provit proszę cię już daj spokój i NIC nie mów o Warszawie jak jesteś przejazdem w Stolicy, tylko wieśniaki piszą Warszawa przez F i ty się do nich zaliczasz więc zamilcz w tej kwestii.
Ja polecam Honda Plaza (koło Intermotors) a jak masz bliżej na Bródno to Motorismo też salon Hondy tam masz SIDI i jeszcze jakieś
Ja polecam Honda Plaza (koło Intermotors) a jak masz bliżej na Bródno to Motorismo też salon Hondy tam masz SIDI i jeszcze jakieś
- Bosman
- Świeżak
Ale w Moto-akcesoriach mogą Ci ściągnąć rozmiary z innych sklepów, dla mnie ściągali z Bydgoszczy do Gdańska buty i kombiak, buty kupiłem.
-
Darayavahus - Świeżak
Darayavahus napisał(a):Ale w Moto-akcesoriach mogą Ci ściągnąć rozmiary z innych sklepów, dla mnie ściągali z Bydgoszczy do Gdańska buty i kombiak, buty kupiłem.
A mnie obiecali Daytony w moim rozmiarze (bo akurat mieli tylko numer większe i numer za małe), czekałem 2 tygodnie i nic. Nawet nie oddzwonili. Po moim telefonie obiecali, że za tydzień będą a po jego upływie dowiedziałem się, że jednak nie. Kupiłem w Motostylu.
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
z internetowych polecam: http://www.sklepikmotocyklowy.pl/
kupowałem od nich kilka razy i zawsze było super, do tego można się targować
(tylko przez GG)
btw. mają sklep stacjonarny w Warszawie na ul. Połczyńskiej ale jest to malutki sklepik więc lepiej zadzwonić wcześniej czy mają to co chcemy.
kupowałem od nich kilka razy i zawsze było super, do tego można się targować

btw. mają sklep stacjonarny w Warszawie na ul. Połczyńskiej ale jest to malutki sklepik więc lepiej zadzwonić wcześniej czy mają to co chcemy.
- Bosman
- Świeżak
Bosman napisał(a):z internetowych polecam: http://www.sklepikmotocyklowy.pl/
kupowałem od nich kilka razy i zawsze było super, do tego można się targować(tylko przez GG)
Wymieniałem ich w swoim wcześniejszym wpisie.
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
Cześć, ja tam nie boję się kupować przez allegro. To trochę przypomina kupowanie butów dla małego dziecka, od którego nie dowiesz się czy but mu pasuje i czy jest wygodnie - nie obraź się, jestem ojcem i tak robię z moim dzieckiem. Działasz dwutorowo: 1) stajesz na kartce i obrysowujesz stopę i mierzysz od pięty do dużego palca i dodajesz 1cm; 2) wyjmujesz wkładkę z ulubionego wygodnego buta, albo mierzysz wewnątrz taki but miarką i masz drugi wymiar. Jeżeli oba w/w wymiary mniej więcej się pokrywają, piszesz do sprzedającego na allegro, żeby ci podał długość wkładki w bucie, albo najlepiej sam zmierzył wnętrze buta miarką. Ja tak kupiłem buty do turystyki Falco Mercury i idealnie pasują. Pozdrawiam.
- Fresu
- Świeżak
Bosman napisał(a):provit proszę cię już daj spokój i NIC nie mów o Warszawie jak jesteś przejazdem w Stolicy, tylko wieśniaki piszą Warszawa przez F i ty się do nich zaliczasz więc zamilcz w tej kwestii.
bosman zluzuj i czytaj uważnie
drugi raz ostrzegać nie będę
m.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe