Spodnie niby na długość ok, a na moto już krótkie ...
• Strona 1 z 1
Spodnie niby na długość ok, a na moto już krótkie ...
Yo.
Jako, że już po egzaminie i oczekuję na prawko, to do kasku i rękawic dokupiłem kurtkę OZONE NEO i spodnie OZONE CARGO i ..... niby spodnie L dla na 178-183cm wzrostu i po założeniu na długość ok ale jak wsiadłem na GPZ to trochę się mocno na nodze skurczyło
Generalnie na początku za bardzo bo ochraniacz kolanowy podsunął się do góry i podciągnął za sobą spodnie ale nawet po przesunięciu go mam wrażenie, że podniosły się za bardzo - to norma? Czy jednak powinienem był kupić spodnie jakby za długie? Teraz muszę dokupić jeszcze buty ale jak na początku chciałem takie do kostki to teraz wiem, że muszą być długie :/
Jako, że już po egzaminie i oczekuję na prawko, to do kasku i rękawic dokupiłem kurtkę OZONE NEO i spodnie OZONE CARGO i ..... niby spodnie L dla na 178-183cm wzrostu i po założeniu na długość ok ale jak wsiadłem na GPZ to trochę się mocno na nodze skurczyło

Życie ma się tylko jedno ... jak często o tym zapominamy.
-
Pieraś - Świeżak
Kupując spodnie trzeba przymierzyć się z nimi na moto, inaczej nie dowiesz się czy są dobre.
Z reguły spodnie kupuje sie odrobinę większe niż spodnie codzienne.
Może też być tak że to ochraniacz ciągnie spodnie do góry i wyglądają na za krótktkie
Z reguły spodnie kupuje sie odrobinę większe niż spodnie codzienne.
Może też być tak że to ochraniacz ciągnie spodnie do góry i wyglądają na za krótktkie
https://www.facebook.com/RometDivision
-
kalin20 - Świeżak
to w sumie z tego filmiku rozumiem, ze jednak dobrze dobralem. faktycznie sa powyzej kostki na motorze, a jak stalem mialem wrazenie ze ochraniacz kolana jest ponizej jego i dopiero jak siedze na moto to zakrywa kolano.
dzieki provit !!! mam nadzieje, ze dobrze odebralem przekaz
dzieki provit !!! mam nadzieje, ze dobrze odebralem przekaz

Życie ma się tylko jedno ... jak często o tym zapominamy.
-
Pieraś - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości