Co sadzicie o tym kasku: AGV K3 VALENTINO ROSSI FACE ??
• Strona 1 z 1
kravec napisał(a):Bardzo dolna. Kosztuje pewnie z 500zł a jest naprawdę słaby.
Bez przesady, te 450-500 można za niego dać. Ale w podstawowym malowaniu, w jakimś Rossi face kosztuje pewnie tak jak poprzednik napisał z 8 stów, wtedy zdecydowanie nie warto.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Invinciblee napisał(a):kravec napisał(a):Bardzo dolna. Kosztuje pewnie z 500zł a jest naprawdę słaby.
Bez przesady, te 450-500 można za niego dać. Ale w podstawowym malowaniu, w jakimś Rossi face kosztuje pewnie tak jak poprzednik napisał z 8 stów, wtedy zdecydowanie nie warto.
sprzedałem niecały miesiąc temu w malowaniu tornado za 250zł.. i tyle jest wart, tak do 350zł ok.. ale pisze szczerze- zakładałem go na banie- jest naprawdę słaby, kiepskie wnętrze, skorupa po taniości z materiałami też, ogólnie nie robi jakiegoś super wrażenia. W tej cenie znajdzie się lepsze kaski.
Ninjac6f napisał(a):Kosztuje 8pak a cena nie zawsze swiadczy o jakosci bo to stary model kasku
to tym bardziej- stary model powinien kosztować mniej a nie tyle co kaski z półki wyżej...
co do tematu:
Może HJC HQ-1 albo coś od Maruschin'a (czytałem że bardzo dobre kaski- osobiście nigdy nie miałem styczności)? Suomy Vandal też w tej cenie się zmieści a kask bardzo pozytywny.
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości