Kurtka Alpinestars, którą wybrać?
• Strona 1 z 1
Kurtka Alpinestars, którą wybrać?
Witajcie! Otóż mam taki problem - jestem na etapie wyboru kurtki. Interesuje mnie tylko alpinestars. Zastanawiam się najbardziej nad modelem T-RC-1, ten tekstylny. Tutaj pytanie - czy miał ktoś styczność? Jak sprawdza się w deszczu? Jak sprawdza się w zimniejsze dni i w pełnym słońcu? Inny model o jakim myślałem to drystar, ale słyszałem że w lecie - wtedy, kiedy planuje głównie jeździć raczej się w niej będę gotować. Jakie jest wasze zdanie?
- TakiTamGar
- Świeżak
KaG napisał(a):Ja bym brał tą na której jest największe logo A* na klacie...
Twoje hejterstwo przechodzi granice możliwości
może ma spodnie Alpiny i chce spinać do kurtki? Nie ma co od razu z góry zakładać, że to ma na celu szpan pod gimnazjum...
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
ja mam takiego tekstyla: http://www.4ride.pl/index.php/kurtki/te ... -2012.html rozpisywalem sie juz o nim w roznych tematach kilka razy takze powiem tylko: polecam!!!
a tak na powaznie fajna wentylacja,wypinana podpinka,podczas siępy kurtała nie namokła krople deszczu dało sie zdmuchnąć z kurtki ogolnie same + bardzo wygodna wiadomo jakby cie ulewa zlapala to ci nawe skóra nie pomoze ale na jakas drobna mżawkę jest jak znalazl jakbys nie byl przygotowany.

- breszka
- Świeżak
Jak Ci się trafi T-RC1 w dobrej cenie to możesz śmiało brać, ale te 749 zł to bym za nią nie dał. Kurtka generalnie jest fajna. Nadaje się na chłodniejsze i cieplejsze dni. W deszczu też daje radę o czym się przekonałem niedawno.
Tylko jedna uwaga. Mianowicie to (jak dla mnie) jest kurtka do miasta i z takim przeznaczeniem ją kupiłem. Nawet nie ma jej co porównywać do RC-1 (skórzanej wersji tej kurtki).
Tylko jedna uwaga. Mianowicie to (jak dla mnie) jest kurtka do miasta i z takim przeznaczeniem ją kupiłem. Nawet nie ma jej co porównywać do RC-1 (skórzanej wersji tej kurtki).
-
bryk77 - Stały bywalec
KaG napisał(a):troche dystansu suchy, pożartować nie można
hahaha nieśmieszne
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
Co do gwiazdy na klacie. Nie bierzcie wszystkich za szpanerów, któzy chcą pokazać się pod gimnazjum.
Mam swojego a-starsa tylko dlatego, że był tani. Miły pan sprzedawał kurtki alpiny i spodnie mqp więc kupiłem i dałem mniej niż wy za swoje tschule.
A co do tematu w Intermotorsie tekstylna rc-1 była za ~470zł i do każdej kurtki dają dodatkowy zamek który można wszyć do swoich spodni.
Mam swojego a-starsa tylko dlatego, że był tani. Miły pan sprzedawał kurtki alpiny i spodnie mqp więc kupiłem i dałem mniej niż wy za swoje tschule.
A co do tematu w Intermotorsie tekstylna rc-1 była za ~470zł i do każdej kurtki dają dodatkowy zamek który można wszyć do swoich spodni.
- hubi199
- Bywalec
ja nie mam gwiazdy na klacie mam napis xD gwiazda na dole plecow jest:)ja akurat kupilem tÄ™/tÄ… kurtke bo polecil mi ja chlopak w sklepie jako bardzo dobry tekstyl akurat do tej ceny do jakiej szukalem nawet nie sadzilem ze alpina kupie:)
toyota (otwórz link)
- breszka
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości