modeka & inna firma
• Strona 1 z 1
modeka & inna firma
Zastanawiam się nad kurtką i spodniami Modeka LaserPro ewentualnie Wulf i nie wiem czy w tej cenie nie znajdę czegoś lepszego z innej firmy. Dodam, że jazda 60/40 miasto/poza miastem. Motocykl Kawasaki Er6n.
- kajak
- Świeżak
z tanich kurtek tekstylnych moze poszukaj producenta MOTONA, jest jakoscia porownywalny z modeka ze sredniej polki, MODEKA tez juz nie jest tym czym byla, zeszla sporo z jakoscia, a to ze wstawili mocniejsze protektory ... i roznica w cenie ponad 300zl to przesada bo komplet protektorow do tego typu kurtki to koszty ok 150zl
poszukaj jeszcze czegos od A* czy innych ...
poszukaj jeszcze czegos od A* czy innych ...
- HaykaBusta
- Świeżak
z tanich kurtek tekstylnych moze poszukaj producenta MOTONA, jest jakoscia porownywalny z modeka ze sredniej polki, MODEKA tez juz nie jest tym czym byla, zeszla sporo z jakoscia, a to ze wstawili mocniejsze protektory ... i roznica w cenie ponad 300zl to przesada bo komplet protektorow do tego typu kurtki to koszty ok 150zl
poszukaj jeszcze czegos od A* czy innych
poszukaj jeszcze czegos od A* czy innych
- HaykaBusta
- Świeżak
Osobiście jeżdżę w Wulfie a wcześniej miałem tez Downtown'a. To niby ta sama firma a jakość wykonania nieporównywalna. w Downtownie rzepy się odrywały i suwaki zacinały. A w Wulfie takei elementy są już dopracowane. Ja kupiłem też okazjonalnie Wulfa nowiutkiego za małe pieniądze i nie żałuję.
Sprawdź firmę Cycle Spirit, na zachodzie bardzo ceniona. Moim zdaniem lepsze szycie niż BUSE. Ewentualnie RICHA, która szyje ubrania miedzy innymi dla DAINESE.
Sprawdź firmę Cycle Spirit, na zachodzie bardzo ceniona. Moim zdaniem lepsze szycie niż BUSE. Ewentualnie RICHA, która szyje ubrania miedzy innymi dla DAINESE.
- tomkraft00
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości