Kask.
• Strona 1 z 1
Kask.
Witam! Mam pytanie
Czy firma LS2 jest dobra? Po pierwsze poszukuje kasku do 200 zł. Ma być to kask na skuter. Ma ciekawą ofertę kasku crossowego firmy LS2. Czy kaski crossowe sa wygodne? Czy pasują do skutera?
Proszę także o wasze propozycje.
Z góry dzięki

Proszę także o wasze propozycje.

Peugeot Speedfight 3 <3
- speed_3
- Świeżak
1. Kaski LS2 sÄ… kiepskie
2. Za 200PLN nie kupisz żadnego kasku, co najwyżej czapkę
3. Kaski crossowe nie sÄ… kaskami na skuter
2. Za 200PLN nie kupisz żadnego kasku, co najwyżej czapkę
3. Kaski crossowe nie sÄ… kaskami na skuter
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
sprzedaj rzeczy które są Ci niepotrzebne i dołóż do kasu. Kask to nie buty, kupujesz raz na bardzo długo więc myślę że warto odłożyć i zapłacić te 600zł nie zważając na to że kask ma być na skuter. Jak się wywalisz to asfalt nie zapyta czy jechałeś na skuterze czy na cbr1000r i czy masz kask za 200zł czy za 1000... efekt i siła będzie taki sam jedynie skutki mogą być różne.
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
Za dużo myślisz
Zobacz ofertę kasków używanych, sam ściągnąłem z Niemiec kilka Shoei w idealnym stanie i wszystkie błyskawicznie się sprzedały. Kiedyś nawet sam jeździłem w używanym Shoeiu i był zajefajny. Koszt na eBayu do 140zł z kosztami przesyłki. Na allegro kupisz już za 200-250zł. Tylko ja w miarę możliwości staram się kupować od osób, które jak ja zawsze zakładają kominiarkę, dzięki temu wnętrze nie jest ściachane i przepocone.
Tylko nie kupuj kasków typu TIGER bo szkoda życia.

Tylko nie kupuj kasków typu TIGER bo szkoda życia.
- tomkraft00
- Świeżak
Za 500 możesz już coś porządnego znaleźć np:
http://allegro.pl/kask-uvex-boss-525-ds ... 14446.html
http://allegro.pl/kask-uvex-boss-525-ds ... 14446.html
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
"Brekekekes" podał Wam zajefajny kask ten Boss 525 normalnie kosztował 1000-1200zł, a dzisiaj na tablicy.pl, znalazłem dwa takie używane za 450zł czarny albo biały. Kask bomba bo szybka od razu jest z polaryzacją i nie paruje.
caberga będę miał za kilka dni ale nigdy nie używałem, więc się nie wypowiadam na jego temat. Cenowo atrakcyjne. Ostatnio w cenie 499zł oglądałem HJC FS11 i mi się bardzo spodobał, słabo tłumi dźwięki ale doskonale mi pasował lepiej niż FG15.
Kaski HJC mają jedną fajną rzecz w zestawie, siateczkę pod podbródek, bardzo pomocna sprawa, podnosi komfort jazdy.
caberga będę miał za kilka dni ale nigdy nie używałem, więc się nie wypowiadam na jego temat. Cenowo atrakcyjne. Ostatnio w cenie 499zł oglądałem HJC FS11 i mi się bardzo spodobał, słabo tłumi dźwięki ale doskonale mi pasował lepiej niż FG15.
Kaski HJC mają jedną fajną rzecz w zestawie, siateczkę pod podbródek, bardzo pomocna sprawa, podnosi komfort jazdy.
- tomkraft00
- Świeżak
Poszukaj na allegro airoh speed fire , są nawet w cenie do 200zł widzę na wyprzedaży.
Nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz, a kask jest na prawdÄ™ spoko.
Nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz, a kask jest na prawdÄ™ spoko.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Kask do 200zl ... jeśli już to tylko używka ... za ta cene nie ma co sie oszukiwac ani nie dawac sie oszukac ze taki kask bedzie chornil nasza dynke.
Z tanszych kaskow polecam Caberga, AGV sa troche przereklamowane -ale tez zle nie sa, moze jakiegos Nolan'a, a nawet widzialem w promocji X-lite jakis niski model za ok 700zl, ale ten niski model bije na leb nawet najwyzszy model LS2 czy tym podobnych, mozna tez szukac po promocjach Suomy, a co do SHOEi to marka dobrze znana na naszym rynku, jednak za nowe kaski sie po prostu przeplaca, chociaz serwis maja na prawde porzadny i to jest najbardziej na plus u nich
z tanszych kaskow mozna tez probowac KBC czy HJC 
Z tanszych kaskow polecam Caberga, AGV sa troche przereklamowane -ale tez zle nie sa, moze jakiegos Nolan'a, a nawet widzialem w promocji X-lite jakis niski model za ok 700zl, ale ten niski model bije na leb nawet najwyzszy model LS2 czy tym podobnych, mozna tez szukac po promocjach Suomy, a co do SHOEi to marka dobrze znana na naszym rynku, jednak za nowe kaski sie po prostu przeplaca, chociaz serwis maja na prawde porzadny i to jest najbardziej na plus u nich

- HaykaBusta
- Świeżak
Będę miał Caberga Justissimo takiego jak w linku:
http://www.motogen.pl/laboratorium/test ... art26.html
Taki V2 jest chyba na allegro, nowiutki z wyprzedaży HONDA PLAZA, chyba, że już się sprzedał i z tego co pamiętam był tani jak barszcz około 399zł
edytuj posty
kravec
http://www.motogen.pl/laboratorium/test ... art26.html
Taki V2 jest chyba na allegro, nowiutki z wyprzedaży HONDA PLAZA, chyba, że już się sprzedał i z tego co pamiętam był tani jak barszcz około 399zł
edytuj posty
kravec
- tomkraft00
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości