Zobacz wÄ…tek - MODEKA - SCORPION
NAS Analytics TAG

MODEKA - SCORPION

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

MODEKA - SCORPION

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 20/5/2007, 15:08

W nowym Swiecie Motocykli jest na str.6 komplet Modeka - Scorpion . Mam pytanko , uzywa ktos tego moze z forumowiczow ?? Jak sie sprawdza ?? Cena 1100 zl .

Za odpowiedz wielkie dzieki :D
Piankowy Marynarzyk
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez puma » 19/2/2009, 18:09

Ja oglądałem go na zdjęciach i nawet mi sie podba. Jutro albo w piatek za tydzień mozliwe, ze pojade do sklepu ogladnąc i moze kupic ten komplet
puma
Świeżak

Postprzez kosta » 19/2/2009, 22:57

puma napisał(a): ogladnąc
co to q*wa za słowo ludzie kto was polskiego uczył :twisted: . do rzczey. kurtke odradzam na wstepie. marnie wykonana jak na modeke, platikopodobne coś na ramionach wbija sie niemiłosiernie w barki, wykonanie kurtki pozostaiwa wiele do rzyczenia. wg. mnie jest to jeden z najgorszych ich produktów. spodnie. wizualnie fajne. wentylacja raczej nie działa no chyba że jedziesz na stojąco lub robisz gume na stojaka to wtedy jakoś to powietrze przez otwory sie dostaje. ja wywaliłem boczne kieszenie bez nich spodnie prezentują się o niebo lepiej. reasumując : chcesz fajne spodnie bierz modeke chcesz fajna kurtke to bierz shilda pro o którym na tym forum napisałem (i nie tylko ja) już chyba ze dwie encyklopedie :wink:
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
kosta
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mokuso » 20/2/2009, 05:59

kosta napisał(a):
puma napisał(a): ogladnąc
co to q*wa za słowo ludzie kto was polskiego uczył :twisted: . do rzczey. (...) wykonanie kurtki pozostaiwa wiele do rzyczenia

"zyczenia"

Przepraszam, ale nie moglam sie powstrzymac :twisted:

p.s. nie posiadam polskich znakow.
Motorbikes are everywhere, especially in my heart.

Obrazek
So others may live...
mokuso
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê