Prośba do stołecznych motocyklistów.
• Strona 1 z 1
Wszystkie zakupy robię w Moto Stylu na Pradze. Duży wybór, fajni ludzie, fachowa pomoc. Tylko Araia kupowałem w Hondzie przy ul. Witolińskiej bo Moto Styl nie ma tej marki a najlepiej mi ten garnek pasował na głowę. Tak więc z czystym sumieniem tutaj: www.motostyl.pl Zawsze możesz wcześniej zadzwonić i wypytać o interesujące cię marki czy mają. Chętnie ci pomogą i nikt na bambus cię nie spuści.
Nie sugeruj się tym co mają na stronie bo to tylko wycinek oferty.
Nie sugeruj się tym co mają na stronie bo to tylko wycinek oferty.
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
SIDI, Berik i dużo więcej - Motorista (trasa Toruńska Bródno)
Alpinestars, AGV - Intermotors (ul. Łopuszańska Włochy koło Al. Krakowskiej)
przy okazji 5min drogi od Intermotors jest Honda Plaza (adres w googlach) tam jest ARAI, HJC, SIDI (mały wybór), Modeka i chyba Held.
Te 3 sklepy sam obadałem i są jak najbardziej godne polecenia, możesz się targować w każdym, w Honda Plaza koleś dużo zjeżdża z ceny do tego masz specjalny kącik z przecenami - sporymi. Mam nadzieje że pomogłem.
Alpinestars, AGV - Intermotors (ul. Łopuszańska Włochy koło Al. Krakowskiej)
przy okazji 5min drogi od Intermotors jest Honda Plaza (adres w googlach) tam jest ARAI, HJC, SIDI (mały wybór), Modeka i chyba Held.
Te 3 sklepy sam obadałem i są jak najbardziej godne polecenia, możesz się targować w każdym, w Honda Plaza koleś dużo zjeżdża z ceny do tego masz specjalny kącik z przecenami - sporymi. Mam nadzieje że pomogłem.
-
zero22 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe