Świeżak na szosie - potrzebne rekawice
• Strona 1 z 1
Świeżak na szosie - potrzebne rekawice
Od 3 tyg jestem szczęśliwym posiadaczem kategorii A, zaczynam po woli przygotowywać się do sezonu i kompletuje sprzęt, wypatruje rękawic chociaż mam bajzel w głowie jakie mam kupić. Tyle osób ile znam, które posiadają motocykle tyle wersji co mam kupić. Upatrzyłem sobie KNOX - HANDROID, czy może nacie coś lepszego na rynku?? Pieniądze są małym problemem bo łapałem parę dodatkowych zmian od roku, wiec coś tam odłożyłem :]
Dziękuje za wszelkie sugestie, które kiedyś mogą ocalić mi życie :]
Dziękuje za wszelkie sugestie, które kiedyś mogą ocalić mi życie :]
- narg
- Świeżak
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Do sportowej to najlepsze rękawice na rynku ale jeśli wybierasz się w dalszą trasę to mogą być, że tak powiem za sztywne.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
-
tomek_gda - Świeżak
Grzesku napisał(a):nie no spoko, jeszcze nie jeździłeś, a już preferujesz sportową jazdęKup sobie jakieś droższe, bo szybko zrobisz im test po asfalcie
))
kto powiedział ze nie jeździłem?? :] nie będę kadzić ze jakoś długo i profesjonalnie, ale parę osób nie bało się mi powierzyć swoje maszyny. Wnioskując po Twojej wypowiedzi to powinienem zacząć od rękawiczek za 3 tysie a wraz z doświadczeniem przejść do bawełnianych za 5 na bazarze, sportowa jazda u mnie zostanie osiągnięta wraz z doświadczeniem, to nie zmienia faktu, że teraz już bym chciał mniej dobrą ochronę ciała
- narg
- Świeżak
Jestem posiadaczem tshuli nie wstydze się tego. Ostanio trzymałem w ręce heldy za okolo 250 300 zł. I handroidy te knoxy to przerost tresci nad wartością
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
Wiewiórka, podaj lin do testu handroidów. Chętnie bym zobaczył.
Pomijam co sądzę o wsiadaniu na 600cm3 czy 750 po przejechaniu kilka razy na maszynach kolegów ze świeżym prawkiem A... Polecę przyglądnąć się rękawicą Redline Sp5. Całkiem proporcjonalne jakościowo do ceny.
Pomijam co sądzę o wsiadaniu na 600cm3 czy 750 po przejechaniu kilka razy na maszynach kolegów ze świeżym prawkiem A... Polecę przyglądnąć się rękawicą Redline Sp5. Całkiem proporcjonalne jakościowo do ceny.

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
-
maciejka69 - Stały bywalec
-
maciejka69 - Stały bywalec
halvarsson sprzedaje też robione przez forcefielda ochraniacze kręgosłupa (nie pamiętam nazwy modelu). Ciekawe czy rękawice robią sami.
-
tomek_gda - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości