Jaki kask szczękowy do 400 zł
• Strona 1 z 1
Jaki kask szczękowy do 400 zł
Witam. Zależy mi na kasku dosyć wytrzymałym, jak i dosyć komfortowym, tak aby był wygodny. Zależałoby mi też aby wyglądał dosyć ładnie. W oczy najbardziej wpadają mi kaski AGV. Lecz nie wiem czy to dobry wybór i dlatego zwracam się z tym do Was. Dobrze by było gdyby miał przyciemnianą szybę.
Dodam też, że nie śpieszy mi się (ale w marcu raczej już bym go potrzebował, gdyż koledzy zdają karty itp.) Zauważyłem też wielkie przeceny na inter motors np. kask z 700 zł na 400.
Bardzo podoba mi się ten model :http://allegro.pl/kask-agv-k4-vyrus-anti-fog-kevlar-deflektor-i2002510112.html (otwórz link) Na inter motors jest za 450 zł.
temat o kaskach jest podwieszony wtym dziale
tam zadaj to pytanie raz jeszcze
madcap
Dodam też, że nie śpieszy mi się (ale w marcu raczej już bym go potrzebował, gdyż koledzy zdają karty itp.) Zauważyłem też wielkie przeceny na inter motors np. kask z 700 zł na 400.
Bardzo podoba mi się ten model :http://allegro.pl/kask-agv-k4-vyrus-anti-fog-kevlar-deflektor-i2002510112.html (otwórz link) Na inter motors jest za 450 zł.
temat o kaskach jest podwieszony wtym dziale
tam zadaj to pytanie raz jeszcze
madcap
- krystian801
- Świeżak
witaj. Od razu zapytam dlaczego szczekowiec a nie integral? Integrale są ciche i bardziej bezpieczne. Trochę późno myślę że na zakupy zwłaszcza że nie masz wybranego konkretnie kasku. Wszystkie promocję są zazwyczaj do końca roku chodź mogę się mylić. Po świętach lec do najbliższego sklepu motocyklowego przymierz kilka kasków bo bez tego nie ma sensu kupowania, bo przecież nie każdy ma taka sama główe. Inaczej będziesz się czuł w kasku agv hjc czy w sharku. Generalnie agv to dobre kaski ich głową wadą są szybki które szybko się rysują. Nie ma co się na pewno napalać na kask przez internet, bo jak przyjdzie do mierzenia go to okaże się że tutaj coś ciśnie tutaj coś nie pasuje i o. Lepiej gdy tak jak mówiłem0do najbliższego sklepu wybierz sobie ten który Ci będzie pasował i znajdź go na internecie gdzie będzie na pewno tańszy
-
k9aro3l - Stały bywalec
Re: Jaki kask szczękowy do 400 zł
krystian801 napisał(a):Witam. Zależy mi na kasku dosyć wytrzymałym, jak i dosyć komfortowym, tak aby był wygodny. Zależałoby mi też aby wyglądał dosyć ładnie.
Za 400zł? takie rzeczy tylko w erze. Jak pomnożysz to przez trzy to może kupisz szczękowca od shoeia (multitec) zdaje się.
-
tomek_gda - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości