Poszukiwana kurtka w nietypowym(?) rozmiarze
• Strona 1 z 1
Poszukiwana kurtka w nietypowym(?) rozmiarze
Witam.
Poszukuje kurtki, najlepiej skorzanej, krotkiej/sportowej. Skromnej, bez bajerow. Najlepiej za ok. 400-500zl. Problem: nie moge znalezc zadnego modelu ktory pasowal by dobrze do moich gabarytow:
wzrost - 186 cm
114 cm - klatka
84 cm - talia
95 cm - biodra
Wiekszosc tego co do tej pory widzialem ma wymiary, ktore najogolniej rzecz ujmujac tworza luzny worek. Odrzucilem juz calkowicie marki Dainese, Alpinestars i Redline, ze wzgledu na to ze korpusy ich kurtek to praktycznie proste rury.
Nie wydaje mi sie zebym mial nietypowe wymiary i bardzo zalezy mi na tym, zeby znalezc dobrze dopasowana kurtke.
I nie chodzi mi tutaj o dostepnosc rozmiarow ktore "tez by byly ok". Cos o wymiarach np.
klatka: 100-115 cm (pasuje gora zakresu)
biodra: 94-110 cm (pasuje dol zakresu)
odpada, bo po sciagnieciu w pasie zrobi sie z tego na mnie zwykly worek.
Czy mogli byscie polecic mi jakies marki ktore tworza kurtki o odpowiednich dla mnie krojach?
Chcialbym w szczegolnosci poznac dokladne wymiary kurtek Tschul i Adrenaline, jako ze nie udalo mi sie do tej pory znlezc w necie nic na temat ich wymiarow.
Zalezy mi na tym zeby mozliwie szybko znalezc cos odpowiedniego, bo nie chce jezdzic na swoim pierwszym motocyklu bez odpowiedniej kurtki.
Prosze Was o pomoc.
Poszukuje kurtki, najlepiej skorzanej, krotkiej/sportowej. Skromnej, bez bajerow. Najlepiej za ok. 400-500zl. Problem: nie moge znalezc zadnego modelu ktory pasowal by dobrze do moich gabarytow:
wzrost - 186 cm
114 cm - klatka
84 cm - talia
95 cm - biodra
Wiekszosc tego co do tej pory widzialem ma wymiary, ktore najogolniej rzecz ujmujac tworza luzny worek. Odrzucilem juz calkowicie marki Dainese, Alpinestars i Redline, ze wzgledu na to ze korpusy ich kurtek to praktycznie proste rury.
Nie wydaje mi sie zebym mial nietypowe wymiary i bardzo zalezy mi na tym, zeby znalezc dobrze dopasowana kurtke.
I nie chodzi mi tutaj o dostepnosc rozmiarow ktore "tez by byly ok". Cos o wymiarach np.
klatka: 100-115 cm (pasuje gora zakresu)
biodra: 94-110 cm (pasuje dol zakresu)
odpada, bo po sciagnieciu w pasie zrobi sie z tego na mnie zwykly worek.
Czy mogli byscie polecic mi jakies marki ktore tworza kurtki o odpowiednich dla mnie krojach?
Chcialbym w szczegolnosci poznac dokladne wymiary kurtek Tschul i Adrenaline, jako ze nie udalo mi sie do tej pory znlezc w necie nic na temat ich wymiarow.
Zalezy mi na tym zeby mozliwie szybko znalezc cos odpowiedniego, bo nie chce jezdzic na swoim pierwszym motocyklu bez odpowiedniej kurtki.
Prosze Was o pomoc.
-
Seeker - Świeżak
http://www.defender.net.pl/Rozmiarowki- ... ol-11.html
moze to troche pomoze, tabelki z rozmiarami roznych producentow, chociaz to tylko orientacyjnie, bo to zalezy od modelu kurtki, u tego samego producenta jedna bedzie pasowac inna nie
moze to troche pomoze, tabelki z rozmiarami roznych producentow, chociaz to tylko orientacyjnie, bo to zalezy od modelu kurtki, u tego samego producenta jedna bedzie pasowac inna nie
- regis440
- Świeżak
dużo robi model - fason
najlepiej wybrać się do sklepu
z adrenaliny patrz na rozmiar 2xl
najlepiej wybrać się do sklepu
z adrenaliny patrz na rozmiar 2xl
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
mierzyłeś kurtki czy tylko wymiarami się sugerujesz? Najlepiej iść zmierzyć i dopasować., inaczej to nigdy nie jest tak jak w katalogu piszą.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
I po co było tak koksować..?
Aż takich imponujących wymiarów jak Ty to nie mam, ale też był maly problem z dobraniem kurtki. Tak jak już wyżej zostało napisane radzę się wybrać do sklepu i mierzyć wszystko co popadnie, bo u tego samego producenta można znaleźć dwa zupełnie inaczej leżące modele. Cudów się nie spodziewaj, bo każda kurtka będzie na Tobie wisieć (mam na myśli pas).

-
bryk77 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości