Schuberth C3
• Strona 1 z 1
Schuberth C3
Witam
Czy posiada ktoś instrukcje do kasku Schubert C3 w języku polskim?
Byłbym wdzięczny

Czy posiada ktoś instrukcje do kasku Schubert C3 w języku polskim?
Byłbym wdzięczny

MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
-
sznajdi - Bywalec
Może chodzi o instrukcje step-by-step jak wymienić szybkę
Albo mechanizm szybki. Z tego co pamiętam Shoei miał mini instrukcję. A C3 to chyba z blendą jest to może też mieć jakieś "myki" do wymiany blendy etc ;p
http://www.schuberth.com/fileadmin/down ... manual.pdf
Google wszystko ci powie
mam nadzieje że angielski ci nie przeszkadza.

http://www.schuberth.com/fileadmin/down ... manual.pdf
Google wszystko ci powie

Life is deadly.
-
dokter - Świeżak
Jasne
Przede wszystkim baaardzo wygodny w porównaniu do innych w jakich jeździłem, AGV, Airoh, Shark. W każdym głowa mnie bolała po 2h godzinach na głowie... masakra.
Jeśli chodzi o jego 'głośność' to chyba reklamówka Schubertha "najcichszy kask szczękowy na świecie" jest troszku na wyrost. Jest taki jak inne.
Wentylacja, super. W żadnym kasku takiej nie miałem. Czuć jak świeże powietrze opływa głowę. Niby 7 litrów świeżego powietrza przy maksymalnej wentylacji, przy 100km/h.
Ogólnie POLECAM
Jeśli chcesz coś jeszcze wiedzieć, pisz

Przede wszystkim baaardzo wygodny w porównaniu do innych w jakich jeździłem, AGV, Airoh, Shark. W każdym głowa mnie bolała po 2h godzinach na głowie... masakra.
Jeśli chodzi o jego 'głośność' to chyba reklamówka Schubertha "najcichszy kask szczękowy na świecie" jest troszku na wyrost. Jest taki jak inne.
Wentylacja, super. W żadnym kasku takiej nie miałem. Czuć jak świeże powietrze opływa głowę. Niby 7 litrów świeżego powietrza przy maksymalnej wentylacji, przy 100km/h.
Ogólnie POLECAM
Jeśli chcesz coś jeszcze wiedzieć, pisz

MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
-
sznajdi - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość