[SKLEP] - Akcesoria motocyklowe - Kraków
• Strona 1 z 1
[SKLEP] - Akcesoria motocyklowe - Kraków
Witajcie, czy moglibyście mi polecić jakiś zaufany sklep z akcesoriami motocyklowymi w Krakowie? Obsługa, która potrafi coś doradzić + duży wybór towaru - to najważniejsze. Będę powoli przymierzał się do nowego ubioru przed przyszłym sezonem (pomierzę a potem zapoluję na wyprzedaże). Na razie interesuje mnie kask Shark S900, Spodnie Motto, Rękawice Alpinestars S-1, Buty Raytek Alcaniz, co do kurtki to na razie nie mam faworyta ale pewnie coś z Modeka ewentualnie Alpinki.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
polecam zdecydowanie defender na 29 listopada
fachowa obsługa, dobre ceny i przyjemna atmosfera. Jeden z największych sklepów w krakowie. Wszystko co wymieniłeś mają albo mogą w ciągu kilku dni mieć. Nie wiem tylko jak z butami raytek.
obczaj sobie temat o sklepach na grupa południe
fachowa obsługa, dobre ceny i przyjemna atmosfera. Jeden z największych sklepów w krakowie. Wszystko co wymieniłeś mają albo mogą w ciągu kilku dni mieć. Nie wiem tylko jak z butami raytek.
obczaj sobie temat o sklepach na grupa południe
- dar3k
- Świeżak
2 lata temu jak tam studiowałem to ubrałem się M&M, Al. A. Dygasińskiego 5. Spoko ekipa, ceny jak wszędzie. BTW. Polecam
-
cali_hornet - Świeżak
-
nie_mam_motora - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości