Gdzie przymierzyć ciuchy - Warszawa
• Strona 1 z 1
Gdzie przymierzyć ciuchy - Warszawa
Siemanko wybrałem sobie interesujące Mnie ciuchy na pierwszy moto i nie mogę znaleźć sklepów w Warszawie gdzie bym miał możliwość wstępnego przymierzenia, a więc:
- Kask Arai Viper/GT
- Kask HJC FG-15
- Buty SIDI Vertigo Air
- Rękawice Knox Handroid
i od razu czy dany sklep ma możliwość sprowadzenia chcianego rozmiaru.
Czekam na jakieś propozycje, dobrze też żeby do sklepu był dobry dojazd niestety jeszcze komunikacją miejską
Pozdro
- Kask Arai Viper/GT
- Kask HJC FG-15
- Buty SIDI Vertigo Air
- Rękawice Knox Handroid
i od razu czy dany sklep ma możliwość sprowadzenia chcianego rozmiaru.
Czekam na jakieś propozycje, dobrze też żeby do sklepu był dobry dojazd niestety jeszcze komunikacją miejską

Pozdro
- Syntrax
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Ewentualnie intermotors jesli chodzio kaski HJC. Bo Arai u nich nigdy nie widzialem.
A co do butow to zwykle vertigo mozesz przymierzyc bo te air roznia sie tylko tym ze maja skore perforowana. Do latania po miescie dobre buty ale w trase wg mnie porazka bo moze nogi w nich przewiac.
A co do butow to zwykle vertigo mozesz przymierzyc bo te air roznia sie tylko tym ze maja skore perforowana. Do latania po miescie dobre buty ale w trase wg mnie porazka bo moze nogi w nich przewiac.
- marcinpsk
- Świeżak
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Odwiedziłem wczoraj Honda Plaza i byłem pod dużym wrażeniem rozmiarów i wyposażenia salonu.
Co prawda udało mi się tylko przymierzyć kaski Arai (Quantum wymiata) i HJC, Sidi Vertigo Air nie było ale z zamówieniem modelu i rozmiaru nie będzie problemu. Co do cen to w wyprzedażach jest duużo kasków międzyinnymi Arai Chaser (dużo grafik) po około 1500-1700zł.
ps. Dowiadywałem się na Połczyńskiej "mogą zamówić" ale w salonie takowych handroidów nie mają...
Co prawda udało mi się tylko przymierzyć kaski Arai (Quantum wymiata) i HJC, Sidi Vertigo Air nie było ale z zamówieniem modelu i rozmiaru nie będzie problemu. Co do cen to w wyprzedażach jest duużo kasków międzyinnymi Arai Chaser (dużo grafik) po około 1500-1700zł.
ps. Dowiadywałem się na Połczyńskiej "mogą zamówić" ale w salonie takowych handroidów nie mają...
- Syntrax
- Świeżak
Ja dojechałem z Ursynowa w ten sposób:
Metro Imielin -> Metro Służew -> Autobus 189 na przystanek "Hynka" -> tramwaj 7 lub 9 lub 10 przystanek Okęcie (ostatni-koniec trasy) i jak wysiądziesz to widzisz Honda Plaza za salonem Fiata.
Polecam stronę: www.jakdojade.pl
~~ FIRMY: ~~
- Kaski: HJC, Arai, FOX + kilka mniej znanych
- Kombinezony: Alpinestars, Berik, 4SR + kilka innych
- Rękawice: tylko HELD (czy jakoś tak), Modeka
- Buty: Sidi + kilka mniej znanych
- Kurtki modeka tekstyl
- Zbroje FOX
- Tankpady, Crashpady
- Z moto widziałem: VFR, CBR i różnej maści choppery
- Sprowadzają na zamówienie dany model (którego np. nie ma tak jak Sidi Vertigo Air no i rozmiar)
To tak mniej więcej, aha no i zaaajebista obsługa, warto trafić na takiego łysego typeczka strasznie fajny gość. Polecam
ps. Ceny do potargowania. Mam nadzieje że pomogłem.
Metro Imielin -> Metro Służew -> Autobus 189 na przystanek "Hynka" -> tramwaj 7 lub 9 lub 10 przystanek Okęcie (ostatni-koniec trasy) i jak wysiądziesz to widzisz Honda Plaza za salonem Fiata.
Polecam stronę: www.jakdojade.pl
~~ FIRMY: ~~
- Kaski: HJC, Arai, FOX + kilka mniej znanych
- Kombinezony: Alpinestars, Berik, 4SR + kilka innych
- Rękawice: tylko HELD (czy jakoś tak), Modeka
- Buty: Sidi + kilka mniej znanych
- Kurtki modeka tekstyl
- Zbroje FOX
- Tankpady, Crashpady
- Z moto widziałem: VFR, CBR i różnej maści choppery
- Sprowadzają na zamówienie dany model (którego np. nie ma tak jak Sidi Vertigo Air no i rozmiar)
To tak mniej więcej, aha no i zaaajebista obsługa, warto trafić na takiego łysego typeczka strasznie fajny gość. Polecam
ps. Ceny do potargowania. Mam nadzieje że pomogłem.
- Syntrax
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Jeszcze nie. Pojechałem przymierzyć i podowiadywać się. W poniedziałek zaczynam kat.A i B także elegancko. Od lipca zaczynam powoli kompletować ciuchy i czekam na jakiś zjazd cenowy Ninja 250R 2011r. nówka (bo chyba nie ma sensu kupować używanej 2010r. wole dopłacić 2k i mieć nówke nowszy model)
- Syntrax
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe