Zobacz wątek - Kask do turystyki 800 zł
NAS Analytics TAG

Kask do turystyki 800 zł

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Kask do turystyki 800 zł

Postprzez Teddy_ten_prawdziwy » 17/4/2011, 20:47

Witam, do skompletowania stroju potrzebuję już tylko kasku. Chciałbym kask od Schubertha, no ale chyba musiałbym kogoś zabić żeby za tyle dostać.
Moje oczekiwania względem kasku to cisza, brak tendencji do urywania głowy przy prędkościach 140+, no i ew. bezpieczeństwo :) jednak wiem, że przy kwocie 800 ew. 900 zł na wodotryski nie ma co liczyć. Moglibyście mi coś polecić, byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Teddy_ten_prawdziwy
Świeżak

Postprzez bosman78 » 17/4/2011, 21:03

następny..... w tej cenie możesz kupić naprawdę bardzo dobry kask.... nie wiem czemy u nas w nardzoie panuje opinie, iż wszystko co ma być dobre musi być kilka razy przepłacone... ? Wiem, zaraz padnie argument, życie bezpieczeństow itp. na tym właśnie opiera się marketning producentów....a Czy wiecie, że w przypadku tzw. drogich markowych kasków za 1000-1500 PLN 90-95% ceny to marże pośrednków, importerów, koszty promocji itp.???? więc ja bym ceny nie stawaiał jako głównego wyznacznika jakości....
Honda CBF 600 NA
bosman78
Świeżak

Postprzez madcap » 17/4/2011, 21:18

popatrz na testy sharpa
http://sharp.direct.gov.uk/
niektórzy mówią, że mało wiarygodne, ale lepszy wróbel w garści niż ......

masz tam również ceny
jak coś wybierzesz, to zadaj pytanie o wybrany model w podwieszonym temacie dotyczącym kasków

temat zamykam
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê