Pierwszy strój- najlepiej sklep we Wrocławiu
• Strona 1 z 1
Pierwszy strój- najlepiej sklep we Wrocławiu
Witam! Poszukuje stroju na motocykl. Kwota jaką chciałbym wydać to ok 1500 zł. Nie zawiera ona butów, nie wiem czy dostanę, bo mój rozmiar oscyluje w granicach 48
Czyli- kurtka, spodnie, kask, rękawice. Możecie polecić jakieś sklepy we Wrocławiu, gdzie skompletuję taki zestaw w podanej cenie? Jakie marki polecacie, a jakich lepiej unikać?
Zależy mi na sklepie na miejscu, a nie np. wysyłkowo, bo wolałbym przymierzyć ciuchy, zwłaszcza, że mi się trochę wyrosło. Stawiam raczej na ubrania tekstylne. Będę jeździł głównie w ciepłe dni, więc coś, żebym się nie ugotował. Motocykl to Bandit 600 N.
Z góry dziękuję za wszelkie rady. Aha w niedziele jest motobazar we Wrocławiu, warto się tam wybrać? Kupował ktoś coś tutaj: http://sklep.bikersplace.pl/ ? Czy do Modeki warto się w ogóle z takim budżetem wybrac?

Zależy mi na sklepie na miejscu, a nie np. wysyłkowo, bo wolałbym przymierzyć ciuchy, zwłaszcza, że mi się trochę wyrosło. Stawiam raczej na ubrania tekstylne. Będę jeździł głównie w ciepłe dni, więc coś, żebym się nie ugotował. Motocykl to Bandit 600 N.
Z góry dziękuję za wszelkie rady. Aha w niedziele jest motobazar we Wrocławiu, warto się tam wybrać? Kupował ktoś coś tutaj: http://sklep.bikersplace.pl/ ? Czy do Modeki warto się w ogóle z takim budżetem wybrac?
- Domes
- Świeżak
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Widziałem już ten temat ale za wiele mi nie pomógł. Sorki, w ogóle, że tyle pytań wygenerowałem w jednym temacie. Mam nadzieję, że każdy znajdzie jakieś dla siebie i mi pomoże
Dwa te główne, które mnie interesują, to czy w modece znajdę strój o którym pisałem do 1500 zł i jak tam sprawa wygląda z kaskami, bo oni chyba nie produkują? Co myślicie o wybraniu się na motobazar? Widziałem, że to głównie dla miłośników starszych, zabytkowych maszyn ale coś współczesnego i stroje też chyba są?

Dwa te główne, które mnie interesują, to czy w modece znajdę strój o którym pisałem do 1500 zł i jak tam sprawa wygląda z kaskami, bo oni chyba nie produkują? Co myślicie o wybraniu się na motobazar? Widziałem, że to głównie dla miłośników starszych, zabytkowych maszyn ale coś współczesnego i stroje też chyba są?
- Domes
- Świeżak
Macie może jakieś zdanie na temat produktów z tego sklepu: http://www.roxymoto.pl ? Sprzedają między innymi stroje marki Padana, 4sr i mbw, nie wiem za bardzo jak one wypadają pod względem jakości, trudno znaleźć jakieś opinie. Ceny są kuszące, zazwyczaj modele mają pełne protektory: barków, łokci, kręgosłupa. Mbw za 640 można już wyszarpać skórę.
- Domes
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości