Pierwsze zakupy, duzo niewiadomych...kask, kurtka, spodnie..
• Strona 1 z 1
Pierwsze zakupy, duzo niewiadomych...kask, kurtka, spodnie..
Witajcie,
przeszukuje internet w poszukiwaniu kurtki, spodni i kasku, paru innych rzeczy również, ale myśle że to mniej ważne takie jak choćby rękawiczki czy buty. Na pewno nie kupie od razu wszystkiego, ale dobrze wiedzieć gdzie szukać i czego szukać. Pytam bo nie chce popełnić błędów jak przy rozpoczynaniu przygody ze snowboardem
Rynek jest naprawde nasycony tego typu towarem, firm jest mnóstwo, rozbierzność cen również duża w związku z tym mam kilka pytań.
Jeśli chodzi o ciuchy to wpadło mi kilka rzeczy OZONE, firma warta uwagi?? Szukam firmy gdzie jakość jest dobra, ale ceny nie zabijają, o ile to jest możliwe
Jakie kurtki lepsze?? Tekstylia czy skóra??
Kask, na co zwracać uwagę?? Wagę, cenę?? Bo te wachają sie od 100 do 2000 i wiecej PLN.
No i ostatnia sprawa, jechać do sklepu stacjonarnego czy szukać w internecie??
Pozdrawiam
przeszukuje internet w poszukiwaniu kurtki, spodni i kasku, paru innych rzeczy również, ale myśle że to mniej ważne takie jak choćby rękawiczki czy buty. Na pewno nie kupie od razu wszystkiego, ale dobrze wiedzieć gdzie szukać i czego szukać. Pytam bo nie chce popełnić błędów jak przy rozpoczynaniu przygody ze snowboardem
Rynek jest naprawde nasycony tego typu towarem, firm jest mnóstwo, rozbierzność cen również duża w związku z tym mam kilka pytań.
Jeśli chodzi o ciuchy to wpadło mi kilka rzeczy OZONE, firma warta uwagi?? Szukam firmy gdzie jakość jest dobra, ale ceny nie zabijają, o ile to jest możliwe
Jakie kurtki lepsze?? Tekstylia czy skóra??
Kask, na co zwracać uwagę?? Wagę, cenę?? Bo te wachają sie od 100 do 2000 i wiecej PLN.
No i ostatnia sprawa, jechać do sklepu stacjonarnego czy szukać w internecie??
Pozdrawiam
- simonTorun
- Świeżak
Napisz czy latasz sportem, turystykiem,crosem czy innym sprzętem. Od tego zależy rodzaj ubioru.
Dla mnie np. rekawice i buty są tak samo istotne jak inne części garderoby motocyklowej. O ile podczas wypadku samochodowego masz blachy tak podczas ślizgu na motocyklu bez rękawic możesz zedrzeć sobie sporo mieska.
Napisz jakie masz moto.
Dla mnie np. rekawice i buty są tak samo istotne jak inne części garderoby motocyklowej. O ile podczas wypadku samochodowego masz blachy tak podczas ślizgu na motocyklu bez rękawic możesz zedrzeć sobie sporo mieska.
Napisz jakie masz moto.
-
nurofen - Świeżak
Chce dopiero coś kupić, dlatego od razu rozglądam sie za ubraniem.
Moto którego szukam to GS500 E, Bandit, Hornet, ER5. Podaje to dla info aby dobrać ubiór
Moto którego szukam to GS500 E, Bandit, Hornet, ER5. Podaje to dla info aby dobrać ubiór

- simonTorun
- Świeżak
Moim zdanie kurtka jakas krotka tekstylna a spodnie... ja na fazera 600 kupilem Mottowear Combat, takie grube bojowki czarne.
- Marcino1983
- Świeżak
Masz racje rozstrzał cenowy jest ogromny dla tego jest to kwestia kasy jaką chcesz wydać .
Sensowny kask kupisz już za 700
Kombinezony widziałem za 1000 -na forum link jest
buty za 700 tez dostaniesz juz ok
no i rękawice do 150 styka
Mozna wydac mniej siana i też się ubrać bezpiecznie lub duzo duzo więcej . Wszystko kwestia gustu no i budżetu
.a OZONE pisali Panowie jest godny polecenia sam chyba cos tam sobie zapodam .
Sensowny kask kupisz już za 700
Kombinezony widziałem za 1000 -na forum link jest
buty za 700 tez dostaniesz juz ok
no i rękawice do 150 styka
Mozna wydac mniej siana i też się ubrać bezpiecznie lub duzo duzo więcej . Wszystko kwestia gustu no i budżetu
.a OZONE pisali Panowie jest godny polecenia sam chyba cos tam sobie zapodam .
- czarlee
- Świeżak
LINK DO KOMBI
--------------------------------------------------------------------------------
http://allegro.pl/tschul-737-titanium-g ... 66099.html
--------------------------------------------------------------------------------
http://allegro.pl/tschul-737-titanium-g ... 66099.html
- czarlee
- Świeżak
http://www.motonita.pl/index.php?produc ... prod_id=71
jak masz mniej siana tutaj też coś znajdziesz ja drapłem spodnie za 400 z groszem ale jestem mega zadowolony na zdjęciu wyglądały syfiasto w rzeczywistości sprawdzają się narazie ok (zobaczymy latem
) i wyglądaja też si .
jak masz mniej siana tutaj też coś znajdziesz ja drapłem spodnie za 400 z groszem ale jestem mega zadowolony na zdjęciu wyglądały syfiasto w rzeczywistości sprawdzają się narazie ok (zobaczymy latem

- czarlee
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe