Zobacz wątek - Kurtka z allegro tti-142 skóra
NAS Analytics TAG

Kurtka z allegro tti-142 skóra

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Kurtka z allegro tti-142 skóra

Postprzez pmolik » 18/3/2011, 10:16

Witam.

http://moto.allegro.pl/new-2011-tti-142 ... 59824.html
Czy ktoś ma jakieś pojęcie co to za wynalazek. Wygląda fajnie, niby sprowadzana z USA i podobno ma w sobie protektory certyfikowane knox.
Czy jest sens się w coś takiego pakować, czy nie jest za tania??
Jak się ma w porównaniu do kurtki skórzanej Tschul.
Pozdrawiam

Kończe właśńie kompletować cały strój została kurtka, jak bede wszystko miał to napewno opisze opinie.
pmolik
Świeżak

Postprzez pmolik » 18/3/2011, 10:26

Dzieki za odpowiedź, właśnie mam dylemat co kupić za kurtkę, w październiku kupiłem fajny tekstyl Dainese, ale schudłem i jest za duża.
I teraz mam spory dylemat, myślałem o skórze właśnie tej tti-142 kub którymś modelu Tschula, ale także waham się jak chodzi o tekstyl, a dokładnie Alpinestars T-RC1 lub np. Held 4-touring. Nie wiem czy pchać się w tego typu skórę czy w w/w tekstyl.

Ogólnie szukam fajnej kurtki, bezpiecznej, pierwszy sezon po zrobieniu prawka, motór CBF 500, co do kwoty nie jestem pewny.
Na pewno seryjne ochraniacze wylecą, choć może w tej alpinie są OK, ale nie wiem. Słyszałem też że firma Knox, robi dobre jakościowo protektory, ale czy akurat w tym modelu.
Sam nie wiem co mam zrobić, proszę o pomoc.
pmolik
Świeżak

Postprzez Ronnie » 2/4/2011, 18:27

Witam, nie chcę zakładać nowego tematu dlatego piszę tu ponieważ interesowała by mnie ta kurtka, ale niestety do Trójmiasta mam 500 km a nigdzie indziej tej kurtki nie widziałem, i chciałem was się poradzić o rozmiar, mam 188 cm wzrostu i ważę 75 kg. Myślałem o rozmiarze XL ale nie chciałbym żeby wisiała na mnie ta kurtka, dlatego w ciemno nie widzi mi się kupować i odsyłać jak będzie zły rozmiar. Będę bardzo wdzięczny jak ktoś kto mierzył albo ma tę kurtkę da znać, albo doradzi. Z góry dziękuje
Ronnie
Świeżak

Postprzez Fallen9 » 7/1/2016, 11:03

Żeby nie zaczynać nowego wątku. Mam okazję kupić kurtkę skórzaną tej firmy. Używana po 2 sezonach cena 300-400 zł. Ogólnie wygląda ok. Użytkuje ktoś ciuchy tej firmy. Jak się sprawują?
Fallen9
Świeżak

Postprzez nanek876 » 21/3/2016, 17:13

Posiadam kurtkę TTI kupioną w 2011 roku. Kurtką sprawuje się dobrze, skóra nie wyciera się. jedyne problemy jakie mam to prujące się kieszenie wewnątrz. Portfela lub telefonu nie schowasz. Protektory faktycznie mogłyby być lepsze. Podpinka jest na zamek i da się ją odpiąć. Ja swoją wylicytowałem za 275zł.
nanek876
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê