Fly Racing
			 • Strona 1 z 1

Fly Racing
Co myślice o strojach na motor firmy fly racing ? jakiej są jakości ? czemu buty są takie tanie ?
nie ten dział, przenoszę
madcap

nie ten dział, przenoszę
madcap
- kapsel410
- Świeżak
fly to jedna z najtanszych firm na rynku, robią nie najgorsze rzeczy jednak co do butów to są średniej jakości, dla amatorów jak najbardziej się nadają, jednak dla pro i ludzi którzy bardziej ogarniają motor, skoki itp radził bym cos lepszego kupic
szmaty jak szmaty ale ochraniacze, buty, kask itp itd lepiej lepsze kupic jeżeli ktos będzie po torze latał, w las, pole i tam ścieżki mogą byc i zdają egzamin
co do szmat nie ma różnicy, kwestia gustu
				szmaty jak szmaty ale ochraniacze, buty, kask itp itd lepiej lepsze kupic jeżeli ktos będzie po torze latał, w las, pole i tam ścieżki mogą byc i zdają egzamin
co do szmat nie ma różnicy, kwestia gustu
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
			- 

Bostorn
- Moderator
i ja sie dorzucę wypowiedzią  jak bostorn napisał są to chyba najtansze ciuchy ale jaka cena taka jakość nie są jakos super. mam zbroje i powiem że to nie zbroja
 jak bostorn napisał są to chyba najtansze ciuchy ale jaka cena taka jakość nie są jakos super. mam zbroje i powiem że to nie zbroja  równie dobrze i bezpiecznie z kawałkiem tektury czuł
 równie dobrze i bezpiecznie z kawałkiem tektury czuł  no ale zawsze lepsze to niz nic
 no ale zawsze lepsze to niz nic  ja tam zamiast nówek fly wolał kupic uzywki foxa czy astarsa. sam miałem strój astarsa i porównywałem materiałowo z shiftem i fly to jakosc jest wyraźna. chociaż jak ktos jakos nie lata super czesto wyczynowo to i taki strój bd ok
 ja tam zamiast nówek fly wolał kupic uzywki foxa czy astarsa. sam miałem strój astarsa i porównywałem materiałowo z shiftem i fly to jakosc jest wyraźna. chociaż jak ktos jakos nie lata super czesto wyczynowo to i taki strój bd ok 
				 jak bostorn napisał są to chyba najtansze ciuchy ale jaka cena taka jakość nie są jakos super. mam zbroje i powiem że to nie zbroja
 jak bostorn napisał są to chyba najtansze ciuchy ale jaka cena taka jakość nie są jakos super. mam zbroje i powiem że to nie zbroja  równie dobrze i bezpiecznie z kawałkiem tektury czuł
 równie dobrze i bezpiecznie z kawałkiem tektury czuł  no ale zawsze lepsze to niz nic
 no ale zawsze lepsze to niz nic  ja tam zamiast nówek fly wolał kupic uzywki foxa czy astarsa. sam miałem strój astarsa i porównywałem materiałowo z shiftem i fly to jakosc jest wyraźna. chociaż jak ktos jakos nie lata super czesto wyczynowo to i taki strój bd ok
 ja tam zamiast nówek fly wolał kupic uzywki foxa czy astarsa. sam miałem strój astarsa i porównywałem materiałowo z shiftem i fly to jakosc jest wyraźna. chociaż jak ktos jakos nie lata super czesto wyczynowo to i taki strój bd ok 
KTM 300 EXC 
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
			Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
- 

henio12323
- Moderator
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Akcesoria motocyklowe