Jaki kask z blenda ?
• Strona 1 z 1
Jaki kask z blenda ?
Poszukuje dobrego kasku integralnego z blenda do 700zl mysle nad shark s900 polecacie czy znacie cos lepszego w tej cenie?
- 7-kisiel
- Świeżak
Trochę tańsza alternatywą jest Caberg V2 407. Przelatałem w nim z 15tys km i było spoko. Denerwuje tylko brak zamykanego wlotu powietrza na szczęce i delikatnie uszkadzający się mechaniz od blendy, co w efekcie skutkowało jej delikatnymi drganiami.
Podczas wypadku pękł- czyli spisał się super.
Tani i dobry.
Podczas wypadku pękł- czyli spisał się super.
Tani i dobry.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
hmmm to tak
-głośny
- pod broda niby ma wypełnienie jak niektóre kaski ale zastosowałem dodatkową gąbkę do dodatkowego wypełnienia przestrzeni miedzy broda a kaskiem nie wieje prawie wcale
plusy to w miarę dobra wentylacja i trwały jest, sporo w nim latam i naprawdę jakość niezła, dobra aerodynamika
ale wolał bym chyba wolał sharka900 bo jakoś tak airoh nie jest perfekcyjny znaczy nie jestem z niego w 100% zadowolony ale tak w 90%
-głośny
- pod broda niby ma wypełnienie jak niektóre kaski ale zastosowałem dodatkową gąbkę do dodatkowego wypełnienia przestrzeni miedzy broda a kaskiem nie wieje prawie wcale
plusy to w miarę dobra wentylacja i trwały jest, sporo w nim latam i naprawdę jakość niezła, dobra aerodynamika
ale wolał bym chyba wolał sharka900 bo jakoś tak airoh nie jest perfekcyjny znaczy nie jestem z niego w 100% zadowolony ale tak w 90%
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe