4sr rr edition - świetne kombi w świetnej cenie?
• Strona 1 z 1
4sr rr edition - świetne kombi w świetnej cenie?
http://sklep.scigacz.pl/kombinezon-dwuc ... =1594_1601
Czy nie jest to idealny wybór w tej cenie? Po przeczytaniu 2 recenzji (ścigacz i motogen) wychodzi na to, że mija się z celem kupowanie Berika za 3 tysie, czy Arlena, bo 4sr oferuje co najmniej tyle samo. Użytkuje ktoś z was to czeskie cudeńko? Jestem ciekaw waszych opinii.
Czy nie jest to idealny wybór w tej cenie? Po przeczytaniu 2 recenzji (ścigacz i motogen) wychodzi na to, że mija się z celem kupowanie Berika za 3 tysie, czy Arlena, bo 4sr oferuje co najmniej tyle samo. Użytkuje ktoś z was to czeskie cudeńko? Jestem ciekaw waszych opinii.
Dobre, bo czarne ~ ZR-7
-
peterwhite - Świeżak
Dzięki za odpowiedź
Najbardziej interesuje mnie trwałość kombiaka. W testowym egzemplarzu motogena był jakiś problem ze szwami pod kolanami łączącymi się z elastycznymi wstawkami. No i urwał się dla kolesia zaczep od suwaka od kurtki. Narzekali też na kiepskie rzepy, które po jednym sezonie trochę się wyrobiły. Ostatnią rzeczą, która mnie ciekawi, to jak kombi spisuje się w ciepłe dni. Nie jest tak perforowany jak berik np i boję się, że nawet w białym kolorze może być sauna. To tyle
Pozdro

Dobre, bo czarne ~ ZR-7
-
peterwhite - Świeżak
sooshe napisał(a):sauna to chyba w czarnym nie?
Też.
Czytałem, że nawet biel nieperforowana może stworzyć warunki podobne do tych z sauny, stąd też moje zaciekawienie tematem. Przymierzam się do kupna tego kombi i wszelkie rzetelne opinie będą mile widziane.
Dobre, bo czarne ~ ZR-7
-
peterwhite - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości