Kaski airoh jak z rozmiarami ??
• Strona 1 z 1
Kaski airoh jak z rozmiarami ??
Witam,
Planuje kupić kask airoh s4 przez neta, w krakowie nie znalazłem sklepu żeby go przymierzyć
Obwód głowy mam niecałe 60cm (mierzone nad uszami i brwiami) wiec niby L ale chodzą słuchy ze airoh ma jakby zaniżoną numeracje
Ktoś może coś doradzić, powiedzieć jakie ma doświadczenia z rozmiarami tych kasków ???
Kiedyś miałem kask o'neal L na poczatku troche uwierała ale pare chwili i było jakby lepiej
pozdrawiam
Planuje kupić kask airoh s4 przez neta, w krakowie nie znalazłem sklepu żeby go przymierzyć

Obwód głowy mam niecałe 60cm (mierzone nad uszami i brwiami) wiec niby L ale chodzą słuchy ze airoh ma jakby zaniżoną numeracje
Ktoś może coś doradzić, powiedzieć jakie ma doświadczenia z rozmiarami tych kasków ???
Kiedyś miałem kask o'neal L na poczatku troche uwierała ale pare chwili i było jakby lepiej

pozdrawiam
- klima
- Świeżak
Jeśli masz 60 cm obwód głowy i dla kasków airoha jest to rownież rozmiar L to powinien być dobry. Osobiście zawsze kupuję kask rozmiar mniejszy, na początku trochę uwiera ale po jakimś czasie jest ok. Lubię czuć jak dobrze przylega do glacy.
-
mognilwo - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości