Kask z Anglii
• Strona 1 z 1
Kask z Anglii
Szukałem, ale nic nie znalazłem w istniejących tematach...
Czy ktoś kupował lub kogoś zna kto kupował kask np. w Helmet City (http://www.helmetcity.co.uk/) i może przybliżyć całą procedurę zakupu?
Dzięki
Czy ktoś kupował lub kogoś zna kto kupował kask np. w Helmet City (http://www.helmetcity.co.uk/) i może przybliżyć całą procedurę zakupu?
Dzięki

MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
-
sznajdi - Bywalec
Ja kupowałem suomy vandala w George White. Sklepu ogólnie nie polecam, siarę robią, ale sprowadzanie towaru z Anglii wygląda banalnie - często te sklepy mają swoje produkty również na ebayu, a jeśli nie, to biorą pod uwagę wysyłkę do Polski - wliczają Ci po prostu nieco wyższą wysyłkę i po wszystkim.
Ja jednak zakupy kasku wysyłkowo odradzam - paczkę źle Ci zapakują, gdzieś się poobija, dostajesz np. odrobinę wyszczerbiony kask, i będziesz się bujał mając problemy ze zwrotem. Zrobisz jak zechcesz ale jeśli w grę wchodzi kask to ja już takiego błędu nie zrobię
Ja jednak zakupy kasku wysyłkowo odradzam - paczkę źle Ci zapakują, gdzieś się poobija, dostajesz np. odrobinę wyszczerbiony kask, i będziesz się bujał mając problemy ze zwrotem. Zrobisz jak zechcesz ale jeśli w grę wchodzi kask to ja już takiego błędu nie zrobię

- wh7n0t
- Świeżak
Zamawiałem z helmetcity 3 garnki, w tym mojego HQ-1 i jestem zadowolony. Były dobrze zapakowane i miałem je u siebie w kilka dni.
Płaciłem za pomocą pay-pal. Wypełniasz u nich formularz, wpłacasz kasę z konta na konto pay-pal i płacisz im, nic trudnego.
Płaciłem za pomocą pay-pal. Wypełniasz u nich formularz, wpłacasz kasę z konta na konto pay-pal i płacisz im, nic trudnego.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
sznajdi napisał(a):Czyli nie ma problemu jeśli przeleję im pieniądze z mojego konta (w złotówach)???
A jak wyglÄ…da ewentualna gwarancja?
Gwarancja to chyba kwestia producenta?
Jeśli jest realizowana przez sklep w którym nabyłeś to niestety odsyłać będziesz musiał.
A i rada. Nie rób przelewu bezpośrednio na ich konto z twojego, koszty denominacji i przelewu będą spore, lepiej zobacz czy masz możliwość płatności paypalem, załóż konto tam i zapłać przez paypala.
- Plomien
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 8 gości