Długość spodni skórzanych?
• Strona 1 z 1
Długość spodni skórzanych?
Witam
Poradźcie mi. Mierzyłem fajne skórzane spodnie, Arlena akurat , bo taką mam kurtkę. I teraz pytanie. Jak długie mają być takie spodnie? Bo nie dostają mi do kostek! Nie wiem czy to ważne ale mam 190cm wzrostu.
Pytam, bo spodnie tekstylne, które mam są normalnej długości.
Poradźcie mi. Mierzyłem fajne skórzane spodnie, Arlena akurat , bo taką mam kurtkę. I teraz pytanie. Jak długie mają być takie spodnie? Bo nie dostają mi do kostek! Nie wiem czy to ważne ale mam 190cm wzrostu.
Pytam, bo spodnie tekstylne, które mam są normalnej długości.
- KUTEL
- Świeżak
Sadac po tym, ze Arlen Ness to chyba sport albo sportowa turystyka. Tym, ze spoddniee nie ddostaja Ci do kostek bym sie nie martwil. Z pewnoscia wkladasz je i tak w buty weic ich ddlugosc nie jest az taka istotna. Wazniejsze jest aby zamek blyskawiczny nie uwieral kostki.

- Pat123
- Świeżak
Spodnie skorzane powinno sprawdzac sie po spieciu z kurtka, jezeli jest taka mozliwosc. Najwazniejsze aby po schyleniu sie do pozycji jazdy protektory ustawily sie dokladnie tam gdzie jest ich miejsce i nic nie uwieralo. Takze przy przemieszczaniu ciala, wysunieciu kolan w pozycji do jazdy nic nie powinno krepowac ruchow. Dolna czesc spodni wkladana jest z reguly w wysokiego buta i czy jest do kostek czy tez nie - wlasciwie nie ma znaczenia.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości