Zestaw za około 6000zł
• Strona 1 z 1
Zestaw za około 6000zł
Witam. Panowie! musze sobie kupić cay zestaw począwszy od kasku,kurtki,spodni,rękawice,buty
jaki zestaw moglibyście dla mnie złożyć. Jeżeli chodzi o kask to postanowiłem już na SHOEI XR 1100 a reszta to dla mnie wilki znak zapytania. Kwota do przeznaczenia za całośc okołó 6000zł. Zależy mi aby było to zestaw porzadny,mozna powiedzieć uniwersalny. Podam jeszcze że motor na jakim będę jeździł to Yamaha XJ 6 naked. Z góry dziękuje za wszystkie sugestie. Co sądzicie o spodniach jeansowych na motor??? widziałem takie firmy mottowear za 820zł,wydają się dosyć fajne,czy lepiej sobie odpuścić.

- mrpawlo
- Świeżak
majac ochote wydac tyle kasy,sugeruje wydac wszystko u jednego sprzedawcy.nawet jezeli nie ma takiego ciucha ,kasku czy butow,to przy takiej kasie zalatwi ci w tej samej cenie jak ten co handluje tylko jednym towarem.mozesz liczyc przynajmniej na 10 do 15% znizki.jak jestes z wawy to na bank opuscza ci chlopaki w yamaszce na polczynskie i w hondzie na prymasa.na prymasa maja dainese a na zamowienie sciagna ci co chcesz.moim zdaniem powinienes za to kupic dobrych firm:kask-1000,rekawice-150-200,kurtka tekstylna 1000,kurtka skorzana 1000,spodnie jeansowe 200-500,skorzane 500-700,tekstylne 500-700,buty 600-700,zolw 300.to po rabacie jeszcze ci reszty zostanie.wlasnie tam widzialem naprawde kosiora kurtalke dainese tekstylna za tysiaka,cala czarna.kombiakow nie polecam,swoj sprzedalem,jak nie latasz w trasy to bez sensu.
- fz6
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości