kombinezon TSCHUL 728
• Strona 1 z 1
kombinezon TSCHUL 728
Witam,
Czy ktos z was posiada kombi TSCHUL 728, zastanawiam sie nad kupnem tego kombi wiec najpierw wole sie zapoznac z wasza opinia:) (wczesniej mialem kurtke Tschul i bardzo dobrze mi sie sprawowala). Czy ktos jezdzi w kombi Tschul???co o tym sadzicie?
http://moto-akces.pl/product_info.php?c ... ts_id=1551
Pozdrawiam
Czy ktos z was posiada kombi TSCHUL 728, zastanawiam sie nad kupnem tego kombi wiec najpierw wole sie zapoznac z wasza opinia:) (wczesniej mialem kurtke Tschul i bardzo dobrze mi sie sprawowala). Czy ktos jezdzi w kombi Tschul???co o tym sadzicie?
http://moto-akces.pl/product_info.php?c ... ts_id=1551
Pozdrawiam
GSXR-600 2000r
- Ruffus
- Świeżak
hmm nawet nie wiedzialem ze mozna tak tanokupic kombi renomowanej firmy
ale niestety 1400 i tak juz jest z zapozyczeniem
po za tym troszke bym sie bal kupic bez mierzenia. Dzis bylem przymierzac to kombi tschula, no i poprostu jak dla mnie skrojony,weic chyba go kupie 10tego
chyba ze ktosmajakies negatywne doswiadczenia z ta marka.

GSXR-600 2000r
- Ruffus
- Świeżak
Ruffus napisał(a):hmm nawet nie wiedzialem ze mozna tak tanokupic kombi renomowanej firmyale niestety 1400 i tak juz jest z zapozyczeniem
po za tym troszke bym sie bal kupic bez mierzenia. Dzis bylem przymierzac to kombi tschula, no i poprostu jak dla mnie skrojony,weic chyba go kupie 10tego
chyba ze ktosmajakies negatywne doswiadczenia z ta marka.
Raczej żaden problem przymierzyć go sobie w sklepie i zamówić z niemcowni.
A w tym Ćulu chyba jeździ Konio z tego co dobrze pamiętam. Ale mogę się mylić.
Motor to masz w pralce! 

-
narwhal - Świeżak
czytalem post konia (on jezdzi w tschulu 728) i mial wypadek no i ten garb mu troskze usztywnil glowke przy uderzeniu no i dalo mi to do myslenia
viewtopic.php?t=43511&highlight=tschul
Chodzi mi tylko o wzgledy bezpieczenstwa, na ile taki garb poprawia je?

viewtopic.php?t=43511&highlight=tschul
Chodzi mi tylko o wzgledy bezpieczenstwa, na ile taki garb poprawia je?
GSXR-600 2000r
- Ruffus
- Świeżak
Ja jezdze w modelu 725 Tittanium. Jestem bardzo zadowolony. Dobra jakosc wykonania, wszystko lezy tak jak powinno, nie przesuwa sie, nie przestawia. Kombinezon zakupilem w sumie calkiem niedawno. Przy tej okazji spogladalem na Berika i PSI oraz Alpinestara i przyznam szczerze, ze roznice mozna dostrzec tylko w szczegolach. Tschul ma dobry stosunek ceny do jakosci. Nie ma sie za bardzo do czego doczepic.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Elco latam w takim samym kombiaku co Ty.
Wstrzymaj sie jeszcze z opinią do nakrecenia wiekszej liczby kilometrów.
Łączenie białej i czarnej skóry na klacie rozeszło sięna szwach tuż przy suwaku. Drobnostka, ale suwak podczas zasuwania blokuje sie na tym i trzeba poprawiac czynnosc.
Tak samo padło łączenie skór na udzie, pękła skóra przy szwie i zrobił sie otwór na kciuk.
Na białej skórze na klacie powoli pojawiają się mikropęknięcia, które nie rokują wieloletniego użytkowania.
Pasek z rzepem, którym spina sie kurtke na dole zakończony jest gumowym 'języczkiem'...a właściwie był, bo odpadł.
Podszewka w spodniach zaczyna się rwać, mógłbym pod nią rękę włożyć.
Kiepsko układa się na kolanach (po bokach) w sportowej pozycji.
Dodam, ze dbam o kombi, wedle potrzeby myje je i pielegnuje odpowiednim środkiem to nawilżania skór i użytkuje tak jak Bóg przykazał.
Biorąc pod uwage fakt, ze podchodziłem do tego kombiaka jak do pierwszego poważniejszego stroju na moto z założeniem, ze i tak niebawem go zmienie to chyba właśnie dlatego mimo wszystko jestem z niego zadowolony.
Raz uratował mi skóre i ogólnie nie jest zły, ale gdybym mógł cofnąć czas to chyba bym się tak na niego nie napalał jak szczerbaty na suchary, poczekał i uzbierał te ~300/~400zł więcej na Berika, o którym mowa.
Dziekuje dowidzenia
Wstrzymaj sie jeszcze z opinią do nakrecenia wiekszej liczby kilometrów.
Łączenie białej i czarnej skóry na klacie rozeszło sięna szwach tuż przy suwaku. Drobnostka, ale suwak podczas zasuwania blokuje sie na tym i trzeba poprawiac czynnosc.
Tak samo padło łączenie skór na udzie, pękła skóra przy szwie i zrobił sie otwór na kciuk.
Na białej skórze na klacie powoli pojawiają się mikropęknięcia, które nie rokują wieloletniego użytkowania.
Pasek z rzepem, którym spina sie kurtke na dole zakończony jest gumowym 'języczkiem'...a właściwie był, bo odpadł.
Podszewka w spodniach zaczyna się rwać, mógłbym pod nią rękę włożyć.
Kiepsko układa się na kolanach (po bokach) w sportowej pozycji.
Dodam, ze dbam o kombi, wedle potrzeby myje je i pielegnuje odpowiednim środkiem to nawilżania skór i użytkuje tak jak Bóg przykazał.
Biorąc pod uwage fakt, ze podchodziłem do tego kombiaka jak do pierwszego poważniejszego stroju na moto z założeniem, ze i tak niebawem go zmienie to chyba właśnie dlatego mimo wszystko jestem z niego zadowolony.
Raz uratował mi skóre i ogólnie nie jest zły, ale gdybym mógł cofnąć czas to chyba bym się tak na niego nie napalał jak szczerbaty na suchary, poczekał i uzbierał te ~300/~400zł więcej na Berika, o którym mowa.
Dziekuje dowidzenia

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe