Tuning Optyczny
• Strona 1 z 1
Tuning Optyczny
Witam, mam takie male pytanko.. znacie moze jakies sklepy internetowe gdzie mozna dostac jakies czesci do tuningu optycznego.. ? posiadam yamahe r6 2003r. i chciałbym ją troche upiekszyc.. 

- xnurus
- Świeżak
Sprecyzuj troche czego dokladnie szukasz? Ma to byc lotka w stylu Fast&Furious czy dodatkowy spoiler na blotnik z przodu.
-
przemko27vr4 - Świeżak
http://www.sklep.motomaniax.pl/
gripy, crash-pady, końcówki kierownicy, klamki - hamulca, sprzęgła, sety, kierunkowskazy, wydechy itd ...
jak czegoś nie ma w ofercie trzeba dzwonić - istnieje możliwość indywidualnych zamówień.
Tyle co wiem.
gripy, crash-pady, końcówki kierownicy, klamki - hamulca, sprzęgła, sety, kierunkowskazy, wydechy itd ...
jak czegoś nie ma w ofercie trzeba dzwonić - istnieje możliwość indywidualnych zamówień.
Tyle co wiem.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Raczek_6 koledze nie chodzilo (moim zdaniem) o poprawe motocykla wzgledem wizualnym tylko o 'tuning optyczny' ,czy cos takiego wogole istnieje jezeli chodzi o motocykle typu superbike. A tak na powaznie aby nie dostac warna ,xnurus przejrzyj forum i zadaj to pytanie jeszcze raz. R6 to nie auto,jezeli chcesz inaczej wygladac pod dyskoteka strzel jakis aerograf sety sportowe,klamki,carbonu troche aby ludziska mysleli ze to nie jest twoj pierwszy motocykl 

-
przemko27vr4 - Świeżak
- Gregorgsxr
- Świeżak
Zamontuj sobie neon...dobrze sie prezentuje:) a w zestawieniu z nakretkami na wentylki (koniecznie swiecace) powala na kolana...a juz tak na powaznie to nie ma co przesadzac z takim tajuningiem.Ale skoro koniecznie chcesz cos w niej zrobic to pamietaj o umiarze.Wez sobie zrob polerke ramy i rantow sieknij jakis fajny aerograf i bedziesz mial jedyne w swoim rodzaju niepowtarzalne cudenko
Kawasaki Z750
-
headhunters - Świeżak
heheh a przy sprzedazy 99% kupujacych bedzie twierdzic ze rama spawana ,dlatego polerowales,a aerograf wiadomo,polska rzeczywistoscheadhunters napisał(a):Wez sobie zrob polerke ramy i rantow sieknij jakis fajny aerograf i bedziesz mial jedyne w swoim rodzaju niepowtarzalne cudenko
-
przemko27vr4 - Świeżak
hehe,dobre. Ja jak dalem dla jednego pajaca przejechac sie swoja R1 ,wylozyl sie na moich oczach bo idiota zawracal na trawie, owiewkom nic,w crash padzie pelno piachu a kolanem wgiÄ…l delikatnie bak,na nowy go nie stac bylo,zaproponowal zrobienie,zrezygnowalem i jezdze tak,w razie odsprzedarzy powiem jak bylo a nie bede sie tlumaczyl dlaczego bak malowany
-
przemko27vr4 - Świeżak
Teraz to i ja sobie gratuluje,hehe od tamtej pory nie wsiadam na nikogo maszyne aby potem nikt nie prosil o przejazczke moja i koniec.
-
przemko27vr4 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości