Tekstylna - Skórzana ?
• Strona 1 z 1
Tekstylna - Skórzana ?
Witam kolegów.
Chce kupić kurtkę tekstylną a dokładnie Alpinestars T-dyno.
Posiadam motocykl Yamaha YZF-R125.
I mam pytanie do was.
W opisie Alpinestars T-dyno pisze: przeznaczenie: jazda szosowa/turystyka
Możecie mi napisać jaka to jest różnica? Tzn jak kupie tekstylną na ścigacza to będzie mi nie wygodnie itp?
Pozdrawiam
Chce kupić kurtkę tekstylną a dokładnie Alpinestars T-dyno.
Posiadam motocykl Yamaha YZF-R125.
I mam pytanie do was.
W opisie Alpinestars T-dyno pisze: przeznaczenie: jazda szosowa/turystyka
Możecie mi napisać jaka to jest różnica? Tzn jak kupie tekstylną na ścigacza to będzie mi nie wygodnie itp?
Pozdrawiam
- Nic0
- Świeżak
Może to znaczy, że jest po prostu cieplejsza... na gleby przy większych prędkościach (dłuższe ścieranie materiału)...a tak poważnie to nie wiem czemu
Jazda miejska jest z teorii wolniejsza, jest o wiele bardziej gorąco w korkach jak jedziesz 20-30 km/h no i teoretycznie prędkość tylko do 50 km/h
Jazda miejska jest z teorii wolniejsza, jest o wiele bardziej gorąco w korkach jak jedziesz 20-30 km/h no i teoretycznie prędkość tylko do 50 km/h
Honda cb 450s -> FZS600
- mianps
- Świeżak
Latam w podobnej (tzn T-RC1) na sporcie i prawie zlego slowa nie moge powiedziec. Jedyny minus to te rzepy na rekawach. Moglyby byc tam suwaki jak w skorzanym odpowiedniku tej kurtki.
Kumpel ma wlasnie t-dyno i na nakedzie lata. Jak porownywalismy to praktyczie tylko kolorem i naszywkami sie roznily z moja. A i wspomnianymi rzepami. W t-dyno sa zatrzaski
Kumpel ma wlasnie t-dyno i na nakedzie lata. Jak porownywalismy to praktyczie tylko kolorem i naszywkami sie roznily z moja. A i wspomnianymi rzepami. W t-dyno sa zatrzaski
- marcinpsk
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości