VFR 800 V-tec - co ubrać?
• Strona 1 z 1
VFR 800 V-tec - co ubrać?
Witam
Potrzebuje pomocy przy wyborze ciuchów na moją VFR, jazda turystyczna i miasto. Odwiedziłem już 4 sklepy i najpierw powiedziano mi, że najlepsza skóra, później że skóra odpada, tekstylia, najlepiej długa kurtka, dzisiaj Pan sprzedawca stwierdził, że długa kurtka będzie się fałdowała i musi być krótka :/ A jakie rękawice, spodnie, kask i buty ?
Moto jest w kolorze czarnym, doradźcie co powinienem kupić[/img]
Potrzebuje pomocy przy wyborze ciuchów na moją VFR, jazda turystyczna i miasto. Odwiedziłem już 4 sklepy i najpierw powiedziano mi, że najlepsza skóra, później że skóra odpada, tekstylia, najlepiej długa kurtka, dzisiaj Pan sprzedawca stwierdził, że długa kurtka będzie się fałdowała i musi być krótka :/ A jakie rękawice, spodnie, kask i buty ?
Moto jest w kolorze czarnym, doradźcie co powinienem kupić[/img]
- GrandoR6
- Świeżak
Bierz to co ci się podoba. Na VFR i w skórze i tekstylu bedziesz dobrze wyglądać. Choć do jazdy turystycznej teksty wydają się wygodniejsze. Obejrzyj oferte Modeki np, mają wiele modeli dłuższych i krótkich, napewno coś wybierzesz, a kolory to już to co lubisz mogą być jaskrawe a jak lubisz czarne to też sa.
-
Kurt - Świeżak
Moja propozycja najlepsza:
jechać ze mną do Zgierza (po najbliższej wypłacie) do Sputnik - Team, kupić to, co ja upatrzyłem: Buse Sunday - spodnie i krótką kurtke spinane na zamek. Rękawice masz, więc ci nie potrzebne
Kask: oczywiście HJC
Wkońcu bedziemy jeździć razem wiec trza wyglądać ;p
Ew. kup ode mnie moje wypasione WOLFy które mam na Allegro
Aha - na browar byś wpadł ;p
jechać ze mną do Zgierza (po najbliższej wypłacie) do Sputnik - Team, kupić to, co ja upatrzyłem: Buse Sunday - spodnie i krótką kurtke spinane na zamek. Rękawice masz, więc ci nie potrzebne

Kask: oczywiście HJC

Wkońcu bedziemy jeździć razem wiec trza wyglądać ;p
Ew. kup ode mnie moje wypasione WOLFy które mam na Allegro

Aha - na browar byś wpadł ;p
Suzuki GSR 600 K6 | | www.qualitypc.pl - Komputery Łódź | | www.luteklan.pl - Internet Lutomiersk
-
lu73k - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe