Jaka najszersza opona wejdzie
• Strona 1 z 1
Jaka najszersza opona wejdzie
witam mam pytanie, mój ojciec ma harleya springera softaila za 91r i chce sobie założyc z przodu szeroką opone bo orginalna opona to 90/90-21.
jaka najszersza opona wejdze na felge? Wspomne ze miejsca jest sporo miedzy widelkami, problemem jest tylko felga,pzdr
jaka najszersza opona wejdze na felge? Wspomne ze miejsca jest sporo miedzy widelkami, problemem jest tylko felga,pzdr
- johnyZX9R
- Świeżak
Hej sorka że piszę, ale nie mogę być obojętnym jak ktoś chcę takie coś zrobić, jak myślisz za co płacili konstruktorom tego motocykla, ile testów robili itp. aby do tego motocykla dobrać właśnie takie ogumienie? W tej kwestii poprawiania fabryki nie uznaję.
Wybacz że to napisałem, ale jakoś nie mogłem pozostać obojętny.
Wybacz że to napisałem, ale jakoś nie mogłem pozostać obojętny.
- paprykos
- Świeżak
Najlepiej tylnia opone od Ursusa 360 bedzie +5
a tak btw. tak jak napisal kolega wyzej. Nie poprawiac konstruktorow moze lepiej?
a tak btw. tak jak napisal kolega wyzej. Nie poprawiac konstruktorow moze lepiej?
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Paprykos masz rację, też jestem zdania, że fabryki nie ma co poprawiać, ale z drugiej strony weźmy pod uwagę, że jest to HD a więc bardziej liczy się wygląd niż właściwości jezdne... To jest motocykl do wolnego kulania i zadawania lansu
Johny, podejrzewam, że nie uzyskasz treściwej odpowiedzi bo ludzi z tego forum co mają HD pewnie można na palcach jednej ręki policzyć

Johny, podejrzewam, że nie uzyskasz treściwej odpowiedzi bo ludzi z tego forum co mają HD pewnie można na palcach jednej ręki policzyć

VFR 02'
-
navi - Świeżak
Jeśli Twój tata chce tym motocyklem jeździć to niech założy oponę o oryginalnym rozmiarze, jeśli będzie się poruszał tylko z garażu na podwórko i z powrotem to możesz kłaść większą. W takich motocyklach jest normą, ze przednia opona jest filigranowa a tylnia to gigant więc nie ma co kombinować.
Wiatru szum, silnika śpiew, kręta droga oczywiście bez drzew:)
-
krydka - Świeżak
@navi
co nie pozostawia najmniejszego cienia wyboru ze to moto i lepiej nie kombinowac pomimo ze za orginalna oponke bedzie -5 do lansu
co nie pozostawia najmniejszego cienia wyboru ze to moto i lepiej nie kombinowac pomimo ze za orginalna oponke bedzie -5 do lansu
- xede
- Świeżak
A niech wsadza jaką sobie chce, aż żal czytać, milion tematów o tym, jaka najwieksza wejdzie ...
Od ursusa sobie wsadz.
Od ursusa sobie wsadz.
"Prosta droga jest dla szybkich motorów, droga z zakrętami jest dla szybkich kierowców ..."
---
F4i Sport 02r. <-

---
F4i Sport 02r. <-

- fox|
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości