Kosmetyki do motoru
• Strona 1 z 1
Kosmetyki do motoru
Kupiłem wczoraj Kawasaki zx6r z 2007 czarny połysk i nie wiem jakich kosmetyków uzywać
tzn pasta polerska cos na szybke i czym zabezpieczac czesci metalowe (pomijajac lancuch) i nie wiem czy automaxem mozna pojechac po czarnym kolorze
tzn pasta polerska cos na szybke i czym zabezpieczac czesci metalowe (pomijajac lancuch) i nie wiem czy automaxem mozna pojechac po czarnym kolorze
- sajmon6969
- Świeżak
Automaxem można pojechać po każdym kolorze tylko pytanie po co? Masz porysowane moto czy co? Bo jeśli nie to nie widzę sensu niepotrzebnie ścierać lakieru. Automax jest pastą lekko ścierną i używa się jej do usuwania drobnych zarysowań na lakierze. Jeśli chcesz "ożywić" lekko zmatowiały lakier to polecam pastę Tempo. Ale jeśli powłoce lakierniczej nic nie dolega i chodzi Ci wyłącznie o zabezpieczenie powłoki i efekty wizualne to wystarczy jakikolwiek wosk samochodowy. W sklepach jest tego multum.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Automax czy mocniejsze pasty lekkoscierne uzywa sie w przypadku zmatowialych i porysowanych powierzchni. W innym przypadku lepiej uzywac jak kolega wyzej napisal pasty Tempo.
Polecam produkty firmy K2. Dobre i bezpieczne.
Polecam produkty firmy K2. Dobre i bezpieczne.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości