Kurtka skórzana do tałzena
• Strona 1 z 1
Kurtka skórzana do tałzena
No tak sie zlozylo ze bede mial jakis tysiac zl do wydania na kurtke,tak sie zastanawiam w sumie czy nie lepiej dolozyc z 300 zl i kupic jakis tani kombinezon typu tshul.Ale narazie mam na oku kurtke firmy RST model rift kosztuje jakies 950zl,mial ktos doczynienia z ta firma?
Albo ma ktos jakies inne propozycje skory o takim bardziej sportowym kroju w sumie w tych pieniadzach?
Albo ma ktos jakies inne propozycje skory o takim bardziej sportowym kroju w sumie w tych pieniadzach?
Sracz 600
-
LukasBST - Świeżak
modeke skórzaną masz za tałzena model xp, rst jest strasznie sztywne i może cie uwierać, z 4sr też wyrwiesz coś zajebistego w tych pieniądzach i wiem że teraz arlen i berik jest przeceniany dokładając 300 wyrwisz kurtkę gicior 

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
No ok ja wiem ze w tej kasie mozna uzywana dainese albo alpine wyrwac ale to jest problem bo nie zamowie kurtki z allegro nie przymiezajac jej wiec chodzi mi raczej o takie "sklepowe" ceny,najblizej mam do bydgoszczy i tam pewnie dokonam zakupu tylko sam jeszcze nie wiem czego.
Sracz 600
-
LukasBST - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości