Zbroja
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Zbroja
konkretnie chodzi mi o to czy zbroja moze zastapic kurtke motocyklowa jesli da sie pod nia nosic zwykla kurtke oczywiscie dobrze dopasowana materialowÄ…, bo mam w planach kupno kurtki skorzanej na motor takiej dosc solidnej aczkolwiek zrobie to dopiero jesienia, a teraz myslalem czy nie kupic wlasnie zbroji ktora i tak i tak sie przyda np w gorace dni itp.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- sebaman
- Świeżak
BIGAluś napisał(a):Wiem, że są zbroje do off-road'u, ale o tych na street nie słyszałem... Masz jakieś na oku?
tzn. nie słyszalem o zbroji na street, ale czesto widuje ludzi na miescie wlasnie w zbrojach, chcialbym taka dosc'' delikatna'' aby nie wygladac w niej jak napastnik footbalowy
- sebaman
- Świeżak
Sama zbroja przy szlifie nie da Ci ochrony, po za tym w zbroi się i tak będziesz się pocić, kup sobie lepiej kurtkę letnią.
- Demotywatrrro
- Świeżak
taki temat już był. zbroja jest ok, ale chroni tylko przed uderzeniami. nie zapewnia ochrony przed szlifem, w efekcie czego bądź co bądź delikatna siatka nie utrzyma ochraniaczy na swoim miejscu i może być kuku.
-
SQ - Mieszkaniec forum
Podczas szlifu ta zbroja moze Ci sie poprostu rozpaść
SORY ZA POST POD POSTEM (PO NAPISANIU PIERWSZEGO NIE POJAWIL SIE WIEC NAPISALEM DRUGI) TERA WIDZE ZE SA OBYDWA.....
i po problemie YZF
SORY ZA POST POD POSTEM (PO NAPISANIU PIERWSZEGO NIE POJAWIL SIE WIEC NAPISALEM DRUGI) TERA WIDZE ZE SA OBYDWA.....
i po problemie YZF
Ostatnio edytowano 5/7/2009, 15:16 przez wojtasmazi1, łącznie edytowano 1 raz
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
http://www.allegro.pl/item670718772_zbr ... h_r_l.html
tu masz to samo tylko 100zł taniej
wszystko cacy tylko ochraniacz pleców nie ma wentylacji współczuję w upalne dni
tu masz to samo tylko 100zł taniej
wszystko cacy tylko ochraniacz pleców nie ma wentylacji współczuję w upalne dni
Suzuki GSR600A
-
Mateusz D - Świeżak
Mi po głowie ciągle chodzi taki patent, aby kupić dobrą zbroje, np Jakceta albo Bionic-a a na to zakładać słabą skórę, np. Tschula. Przy szlifie nawet na kombi Dainese za 11tyś będzie widać ślady i jest problem, a tak? 500zł nie boli tak jak np. 2tyś (sama kurtka)
- Konig
- Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
g$wno prawda, chroni przed wszystkimDemotywatrrro napisał(a):Sama zbroja przy szlifie nie da Ci ochrony, po za tym w zbroi się i tak będziesz się pocić, kup sobie lepiej kurtkę letnią.

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Re: Zbroja
sebaman napisał(a):konkretnie chodzi mi o to czy zbroja moze zastapic kurtke motocyklowa jesli da sie pod nia nosic zwykla kurtke oczywiscie dobrze dopasowana materialową, bo mam w planach kupno kurtki skorzanej na motor takiej dosc solidnej aczkolwiek zrobie to dopiero jesienia, a teraz myslalem czy nie kupic wlasnie zbroji ktora i tak i tak sie przyda np w gorace dni itp.
Pozdrawiam
Jesli nie chcesz wygladac jak napastnik amerykanskiego futbolu, to najlepiej popatrz na siatkowe letnie kurtki motocylkowe.
Na przyklad taka kurtke hein-gericke:

Na ramionach skora, z przodu wentylacja. Kilka firm robi podobne modele. Na lato i do jazdy miejskiej w sam raz.
one wheel ahead of the grim reaper
- xckarlos
- Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 6 gości