Zobacz wątek - rękawiczki od held'a - model Touring five. ma ktoś ?
NAS Analytics TAG

rękawiczki od held'a - model Touring five. ma ktoś ?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

rękawiczki od held'a - model Touring five. ma ktoś ?

Postprzez Przemysl_17 » 29/6/2009, 13:40

Witam , można powiedzieć że przygodę dopiero zaczynam - robię prawo jazdy , mimo że od kilku lat jeżdżę skuterem to bezpieczeństwa ani komfortu zbytniego nie mam.Kupiłem niedawno kask - hjc cs-r1 i teraz przydałyby się jakieś w miarę niedrogie a dobre rękawiczki. sprzedawca u którego kupowałem kask zaproponował mi wyżej wymienione Held Touring five, o takie

http://moto.allegro.pl/item650953391_re ... xl_xx.html

proponuje mi je za 160 zł , myślicie że warto je kupić ? Nie chodzi o cenę lecz o jakość , jeżdżę skuterem i kurde rzeczywiście bez rękawic nie ma jazdy :? jak tak dalej będę jeździć to zaraz mi stawy " wysiądą" czyt. będę miał problemy zdrowotne. Często zdarza się jeździć rano przy niskiej temperaturze a i chwyt by się przydał lepszy.

Co do użytkowania hmm , napewno nie zamierzam się ścigać . Kręci mnie jazda rekreacyjna i spokojna , niedługo kupuje swój pierwszy motocykl , coś z klasy 500. Myślałem też o 250 ale spotkać 4T za małe pieniądze graniczy z cudem.
Dzięki za pomoc
Przemysl_17
Świeżak

Postprzez jordan23 » 29/6/2009, 15:22

Rękawiczki Helda zawsze są bardzo dobrej jakości . Ten model to jeden z tańszych ale i tak bardzo dobry. Kupuj śmiało
jordan23
Stały bywalec

Postprzez dambandit » 29/6/2009, 15:37

Held to porządna firma , też muszę kupić nowe rękawiczki .
był suzuki bandit 600n będzie ......
dambandit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Przemysl_17 » 29/6/2009, 17:02

to fajnie , przynajmniej sprzedawca nie chce zrobić mnie w "bambooko" he he. Jak tylko uzbieram pieniążki to biorę i podzielę się opinią . Ogólnie strasznie chwalił helda a szczególnie rękawice , miał też coś ze skóry kangura ale cena ponad 300 zł ...

czy takie rękawice jak te przemakają w deszczu ? jak dotąd podczas jazdy w deszcz miałem uczucie jakby ktoś wbijał mi igły w dłonie ;/
no nic , dzięki !
Przemysl_17
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 12 gości

na górê