Puszka wydechu do Gsx-r 600 k8
• Strona 1 z 1
Puszka wydechu do Gsx-r 600 k8
Witam jestem szczesliwym posiadaczem gsx-r 600 k8
mam zamiar kupic sobie puszke wydechu!!
Jest ich na rynku pelno!!
A nie chce kupowac nic w ciemno!! chcialem sie zapytac na jakich fajnie gada:):) na Leosiach czy moze na Skorpionach czy moze jeszcze najakis innych.... prosze o pomoc..
:)
mam zamiar kupic sobie puszke wydechu!!
Jest ich na rynku pelno!!
A nie chce kupowac nic w ciemno!! chcialem sie zapytac na jakich fajnie gada:):) na Leosiach czy moze na Skorpionach czy moze jeszcze najakis innych.... prosze o pomoc..

Suzuki Gsx-r 600 k8
- adamm82
- Świeżak
ja bym zastanawiał się między leovince, któy w suzuki pięknie gada, a yoshimurą, któa zajeżyście pasuje do motocykli sportowych.
leo jest bardziej basowy i głośniejszy na niskich i średnich obrotach. wyżej też brzmi fajnie, ale już nie wyróżnia się.
yoshi na niższych obrotach jest cichsza, a potencjał ujawnia na wyższych. ryczy wtedy jak moto z toru.
leo jest bardziej basowy i głośniejszy na niskich i średnich obrotach. wyżej też brzmi fajnie, ale już nie wyróżnia się.
yoshi na niższych obrotach jest cichsza, a potencjał ujawnia na wyższych. ryczy wtedy jak moto z toru.
-
SQ - Mieszkaniec forum
SQ napisał(a):ja bym zastanawiał się między leovince, któy w suzuki pięknie gada, a yoshimurą, któa zajeżyście pasuje do motocykli sportowych.
Oki powiedzmy ze wybieram Yoshi
i jezeli chodzi o slip on to jest ich 9 sztuk
http://www.yoshimura-rd.com/s-1275-prod ... &pagenum=1
ktora wybrac ?? ktora gada najfajniej !!???
maja tam jakies parametry ale nic nie kumam:(:(
Help
Suzuki Gsx-r 600 k8
- adamm82
- Świeżak
głównie chodzi o kształ, czyli co się komu podoba. sądzę, że przelot jest wyliczony pod silnik, więc dźwięk wiele się nie zmieni. kwestia kształtu karoserii i materiałów wykończeniowych. te wpływają na wagę i oddawanie ciepła, ale na dźwięk nie mają wpływu. czyli znów kwestia gustu. chociaż im krótszy tym bardziej powinien ryczeć. teoretycznie. proponuję, żebyś zadzwonił do polandposition i podpytał czym się konkretne puszki różnią. bardzo długo są dealerem tej zacnej marki, więc powinni pomóc. według mnie jeśli idzie o look to r-55
możesz spróbować na youtube wpisać gsxr 600 i rodzaj końcówki i posłuchać czy się różnią. musisz tylko wziąć poprawkę na jakość mikrofonu. nawet te same puchy na tych samych sprzętach mogą brzmieć inaczej w zależności od nagrywającego sprzętu.
możesz spróbować na youtube wpisać gsxr 600 i rodzaj końcówki i posłuchać czy się różnią. musisz tylko wziąć poprawkę na jakość mikrofonu. nawet te same puchy na tych samych sprzętach mogą brzmieć inaczej w zależności od nagrywającego sprzętu.
-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości