hjc vs shiro
• Strona 1 z 1
hjc vs shiro
witam mam problem.przeznaczylem na kask jakies 600 800zl moj kolega jezdzi w kasku hjc i ogolnie czytalem wiele pozytywnych opini na jego temat w tym przedziale cenowym lecz nieststy za cholere nie moge sobie dobrac modelu przymierzalem wszystke rozmiary i modele i nie pasuje w ogole mam problem z doborem kasku jedyne ktore mi pasuja to sa kaski shiro (bo maja miejsce na uszy) i teraz moje pytanie czy kaski shiro w tym samym przedziale cenowym co hjc sa podobnej jakosci?? czy polecacie czy sa duzo gorsze?? pasowal mi jeszcze airoh force ale za 800 zl podobno nie jest dobry bo jest z termoplastikow podsumowujac czy shiro podobnie dobry co hjc???? z gory dzieki za odpowiedz!!
- witek33
- Świeżak
- piotrek1317
- Świeżak
Shiro odpuść . Takie moje zdanie . Dużo lepszy wybór HJC
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
HJC mam CS-R1 Fang MC1 choc zastanawialem sie nad is-16 lepsze wykonczenie wnetrza i co za tym idzie pewnie cichszy to CS-R1 wzupelnosci mi wystarcza , silnika prawie nie słychać tylko przy wyższych predkosciach podmuchy wiatru ale znosnie ;] wczesniej mialem VCAN po dwóch tygodniach oddalem znajomemu- tragedia. Mam tez nówke Lazer Dayton Tahoe , jeszcze w nim nie jezdziłem rozmiar L jak cos moge komus w dobrej cenie oddać (gwarancja , metki , pudełko , pokrowiec) ;]
Ja będę wierzyć, będę grzeszyć
Będę cudze dusze leczyć i kaleczyć.
klickklick! (otwórz link)
Będę cudze dusze leczyć i kaleczyć.
klickklick! (otwórz link)
-
Lordzik - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości