znacie ta firme??
• Strona 1 z 1
znacie ta firme??
wotam kolega ma kombinezon ktory pasuje mi idealnie chcialbym go kupic jest on firmy SHOO nie moge znalesc nigdize informacji na temat tej firmy czy jest to dobrynkombinezon?? blizej mu do tschula czy berika?? a moze cos pomiedzy coz blizej 4sr?? czekam na info moze ktos z was cos wie na jego temat bo w google pustka!!Smile
- witek33
- Świeżak
Pierwszy raz słyszę ;/ Najlepiej wybrać coś z innych znanych firm .Np berik, 4sr i inne
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
Ja też pierwszy raz słyszę... To tekstyl czy skóra jest bo nie napisałeś?
zx10r | | http://www.bikepics.com/members/przeme/
-
przeme - Świeżak
Słuchaj jak wygląda dobrze i jest dobrej jakości a do tego kumpel da ci dobra cenę to bierz jak ci się podoba. To, że firma nie jest znana nie znaczy że produkuje bubel. Trzeba się też kierować rozsądkiem i wyczuciem przy zakupie. Mnie gdyby coś np z A* nie przekonywało nie kupiłbym tylko dlatego ze to A*. Markowe rzeczy mają zwykle jakiś wysoki poziom co nie znaczy że zawsze są najlepsze a inne firmy produkują syf.
-
Kurt - Świeżak
- Jakubzw
- Świeżak
Znam firme, kolega do czech to ciągnie z Pakistanu w niewielkich ilościach ale ciągnie:)
Ogółem mogę ci powiedziec ze wyglada to sensownie ale nie jezdzilem wiec nei wiem jak sie sprawuje w walce z asfaltem
Ogółem mogę ci powiedziec ze wyglada to sensownie ale nie jezdzilem wiec nei wiem jak sie sprawuje w walce z asfaltem
Odzież, Kaski, Akcesoria!
ICON
Ceny producenta!
ICON
Ceny producenta!
- Carry
- Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
sory, nie zdziwie się, znam jakość skór z pakistanu i znam jakość skór robionych w europie, i jest zauważalna różnicaCarry napisał(a):A zdziwisz się bo skóre mają dobra i potrafią szyć. I pewnie mi powiesz ze wszystkie markowe firmy szyja w europie i stanach:)

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
kolego nie ważne, że szyta w chinach. liczy się, się kto dba o jakość.
toyota już dawno przestała być produkowana tylko w japoni, a dalej wygrywa konkursy bezawaryjności.
toyota już dawno przestała być produkowana tylko w japoni, a dalej wygrywa konkursy bezawaryjności.
-
SQ - Mieszkaniec forum
SQ napisał(a):w pakistanie potrafią szyć? a ja myślałem, że oni od rana do nocy z kałachami biegają...
hahahaha lepszy joke niż z tematu joke

mimo to zgodzę się z Kurt'em jak dobrze wygląda i solidnie, obejżyj dokładnie, nie ma co przepłacać. Zastanów się. Pozdro!
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
malyzck napisał(a):Panowie a ktora firma szyje w Europie????????
Chyba zadna wszystko jest made in China tylko znaczek jest firmy nie oszukujcie sie.
A zaskoczę cię kolego, bo mam kurtkę DAINESE, kupiłem ją w Niemczech a jest...... MADE IN POLAND

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
limak14 napisał(a):malyzck napisał(a):Panowie a ktora firma szyje w Europie????????
Chyba zadna wszystko jest made in China tylko znaczek jest firmy nie oszukujcie sie.
A zaskoczę cię kolego, bo mam kurtkę DAINESE, kupiłem ją w Niemczech a jest...... MADE IN POLAND
To faktycznie mnie zaskoczyles

- malyzck
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości