Buty Alpinestars s-mx 2 ( krótkie ) - opinie
• Strona 1 z 1
Buty Alpinestars s-mx 2 ( krótkie ) - opinie
Chciałbym się dowiedzieć ,czy posiada ktoś te butki ? Tak się zastanawiam nad butami, i będę brał albo te ,albo Sidi streetburner. Tylko te sidi są droższe..
Czy posiada ktoś te alpiny ?jakie wrażenia ?wygoda ,wykonanie itp.
Co myślicie ?
Czy posiada ktoś te alpiny ?jakie wrażenia ?wygoda ,wykonanie itp.
Co myślicie ?
- Załączniki
-
- smx2.jpg (25.94 KiB) PrzeglÄ…dane 2951 razy
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
No też mi się wydają wyższe od sidi .Ale brakuje im tego czegoś w wyglądzie 

CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
Wygląd, wyglądem, mi się nawet podobają, są bardziej 'normalne' w porównaniu do futurystycznych SIDI STREETBURNER.
Ale każdy ma inny gust, a o nich się nie rozmawia
Bezpieczeństwo przede wszystkim, a te buty raczej go nie zapewniają oprócz ochrony przed przetarciami.
Ale każdy ma inny gust, a o nich się nie rozmawia

Bezpieczeństwo przede wszystkim, a te buty raczej go nie zapewniają oprócz ochrony przed przetarciami.
MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
-
sznajdi - Bywalec
Witam! W grudniu właśnie takie zakupiłem ( z tą różnicą,że moje mają czerwone slidery i wnętrze oraz logo, zakup w USA), ale jeszcze do tej pory ich nie używałem, czekam na ciepłe dni, a teraz jeżdżę w długich vanucci z membraną- cieplej. Co do butów to wyglądają solidnie (wiadomo alpiny), krótko mówiąc to obcięte SMX4. Zawsze krótkie buty, to mniej ochrony, ale lepiej tak w upały niż inni w sandałkach, a później śruby w stopie itd. Jak zrobi się cieplej to podzielę się spostrzeżeniami z ich użytkowania. Pozdrawiam!
PS. Uwaga na rozmiarówkę jest jak dla mnie normalna tzn. nie trzeba kupować o 1 numer większych niż cywilne obuwie (tak jest u mnie).
PS. Uwaga na rozmiarówkę jest jak dla mnie normalna tzn. nie trzeba kupować o 1 numer większych niż cywilne obuwie (tak jest u mnie).
- swistak64
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości