Pękniety lakier w kasku
• Strona 1 z 1
Pękniety lakier w kasku
Mam w kasku promieniste pekniecie w lakierze (skorupa wyglada na nietknieta). Nie wiem czy to skutek uderzenia kamyszka czy czegos innego. Zauwazylem to niedawno bo kask jest w brokatowo - srebym malowaniu i dopiero w cieniu cos widac. Zaczyna sie przy wlocie powietrza i konczy po jakis 2 cm. Wyglada to mniej wiecej jak rozglazienie jakies (3-4 odgalezienia) Po przejechaniu palcem wlasciwie nie czuc rys,a dopiero przy uzyciu paznokcia wglebienie jest wyczuwalne. Jak myslicie lepiej tego nie ruszac,czy moze zakleic jakas przezroczysta naklejka?
http://pl.youtube.com/watch?v=Ygm6irGpy ... re=related | | Pamietamy... [*]
-
s_extrem* - Świeżak
Eeee wypierdziel kask i kup sobie nowy. Same zalety tego rozwiązania są. 1. napędzisz biznes rodakowi, 2. pozbędziesz się zmartwień.
A tak na serio to czy Ty na serio siÄ™ przejmujesz ryskÄ… na kasku?
A tak na serio to czy Ty na serio siÄ™ przejmujesz ryskÄ… na kasku?
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
Ja naleze do tej grupy, ze po jezdzie motocykl,kombi,kask musza slnic ;p Nie no chodzi o to zeby to cos nie zwiekszalo mi sie, bo to nie jest rysa , a raczej pekniecie lakieru
-
s_extrem* - Świeżak
Masz gwarancję na niego? Jeżeli nie, to masz problem, pozostaje tylko obserwować czy pęka dalej, jak tak to tak jak pisze hefron wypierdziel i kup nowy
-
MaRRiusz - Świeżak
Lakier peka a ja mam wyrzucic caly kask? xD W ostatecznosci aerograf ;p Hefron i kask moze jeszcze kupic u Ciebie co? xD
-
s_extrem* - Świeżak
Przejmujesz się pierdołami... ja mam tyle rys, że masakra. Kask mi spadł parę razy. Dopiero po ostatnim, jak spadł na szybkę i się porysowała, nauczyłem się nie stawiać go na siedzenie.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Może spróbuj bezbarwnym lakierem pomalować to miejsce przynajmniej na jakiś czas pomoże. Zastanawiam się czy nawet lakier do paznokci nie byłby niezły bo ładnie wejdzie w tą rysę a po wyschnięciu będzie twardy.
-
Kurt - Świeżak
Ja też bym proponował nic z tym nie robić... Jak będziesz za dużo kombinował to jeszcze gorzej wyjdzie. U mnie na szybce są ok. 3cm pęknięcia, ale nie przeszkadzają w jeździe, więc szkoda mi kasy na nową szybkę. Na kasku mam z kolei kilka śladów od kulek ASG... Dwóch ułomnych znajomych zrobiło tak, że jeden założył mój kask, a drugi z metra strzelał do niego z karabinu...
-
C-bool - Mieszkaniec forum
W zależności od wartości kasku dostali by za swoje mocniej lub mniej
Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
s_extrem* napisał(a):Lakier peka a ja mam wyrzucic caly kask? xD W ostatecznosci aerograf ;p Hefron i kask moze jeszcze kupic u Ciebie co? xD
Czemu nie. Na pewno nie nie odmówię sobie przyjemności opchnięcia Ci jakiejś ładnej sztuki
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość