Zobacz wątek - Przyciemnienie szyby
NAS Analytics TAG

Przyciemnienie szyby

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Przyciemnienie szyby

Postprzez Lakasz gsxr » 9/3/2009, 21:09

Witam.czy ktos przyciemnial sobie moze szybe w swoim pojezdzie??ja mam ochote ale nie wiem jak to zrobic zeby bylo ladnie?wiem ze nie da sie tak jak w samochodzie,ktos cos mowil o przyciemnieniu sprayem..macie pomysly?
Lakasz gsxr
Świeżak

Postprzez melvin » 9/3/2009, 21:20

najlepszy pomysł to wymiana szyby na akcesoryjną fabrycznie przyciemnianą...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! :twisted:
melvin
PierwszyOkrutny

Re: Przyciemnienie szyby

Postprzez Klamson » 9/3/2009, 22:19

Lakasz gsxr napisał(a):Witam.czy ktos przyciemnial sobie moze szybe w swoim pojezdzie??ja mam ochote ale nie wiem jak to zrobic zeby bylo ladnie?wiem ze nie da sie tak jak w samochodzie,ktos cos mowil o przyciemnieniu sprayem..macie pomysly?

Sprayem?Tego jeszcze nie słyszałem, natomiast wiem, ze przy autach przyciemniają tez foliami, poszukaj na allegro powinno cos byc, jednak najlepszym rozwiazaniem byloby zakupienie takiej fabrycznie przyciemnianej jak napisal melvin.
Klamson
Świeżak

Postprzez Kurt » 9/3/2009, 22:52

Zobacz sobie www.mgg.com.pl albo jak już chcesz to kup folię samochodową i przyciemnisz. Spraye to raczej nie wchodzą w grę bo będzie kijowo wyglądać. Kumpel kupił moto z szybą pomalowana na czarno, nie dość że nie było przeźroczyste to jeszcze farba odłaziła i kupił szybę u tych z linka.
Kurt
Świeżak

Postprzez oskaarek » 10/3/2009, 09:09

a ja przyciemnilem sprayem wlasnie i jest git. Pomalowalem od wewnetrznej czesci rzecz jasna i ladnie wyglada. A ze nic nie widac przez nia to druga sprawa ,ale kto przez nia patrzy . Ladnie tylko ma to wygladac i chronic przed wiatrem, a przezroczysta nie musi byc. Od zewnetrznej strony polysk zostal wiec gitarka
R1 rn12 2004r+ , stunt honda+ AUDI A6 1,8T
oskaarek
Świeżak

Postprzez kosta » 10/3/2009, 09:55

extra pomysł, proponuje użyć farb wodnych też bedzie fajnie ........
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
kosta
VIP Ścigacz.pl

Postprzez MaRRiusz » 10/3/2009, 14:14

oskaarek napisał(a):a ja przyciemnilem sprayem wlasnie i jest git. Pomalowalem od wewnetrznej czesci rzecz jasna i ladnie wyglada. A ze nic nie widac przez nia to druga sprawa ,ale kto przez nia patrzy . Ladnie tylko ma to wygladac i chronic przed wiatrem, a przezroczysta nie musi byc. Od zewnetrznej strony polysk zostal wiec gitarka

Tylko że przy dobrym złożeniu patrzy się częściowo przez szybkę, a przez pomalowaną farbą ciężko coś dojżeć.
MaRRiusz
Świeżak

Postprzez YZF R1 » 10/3/2009, 15:30

oskaarek napisał(a):a ja przyciemnilem sprayem wlasnie i jest git. Pomalowalem od wewnetrznej czesci rzecz jasna i ladnie wyglada. A ze nic nie widac przez nia to druga sprawa ,ale kto przez nia patrzy . Ladnie tylko ma to wygladac i chronic przed wiatrem, a przezroczysta nie musi byc. Od zewnetrznej strony polysk zostal wiec gitarka

a myślałem ze klejenie klamki hamulca poksiliną był hit! widzę ze nowy sezon się zaczyna i nowe pomysły także...
:roll:
YZF R1
Moderator

Postprzez Lakasz gsxr » 10/3/2009, 17:41

chodzilo mi o spray tak jak do przyciemniania kloszow od swiatel w samochodach ale wlasnie nie chce zeby byl to wiejski tuning:)a z folia to nie wiem czy da sie tak wyprofilowac zeby ladnie bylo...zawsze mozna kupic przyciemniana,poprostu myslalem ze troche pomajsterkuje i niskimi kosztami osiagne podobny efekt co fabrycznie:)
Lakasz gsxr
Świeżak

Postprzez melvin » 10/3/2009, 20:27

MaRRiusz napisał(a):

Tylko że przy dobrym złożeniu patrzy się częściowo przez szybkę, a przez pomalowaną farbą ciężko coś dojżeć.

mistrzom prostej to nie potrzebne...
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez MaRRiusz » 10/3/2009, 20:29

Lakasz kup po prostu akcesoryjną, zyskasz nie tylko przyciemnioną szybę, ale jak zdecydujesz się na duble bubble to i lepszą aeorodynamikę w górnej części motocykla. Sam mam zamiar kupić taką firmy puig, tylko nie czarną.
Ostatnio edytowano 10/3/2009, 20:31 przez MaRRiusz, łącznie edytowano 1 raz
MaRRiusz
Świeżak

Postprzez melvin » 10/3/2009, 20:30

no i wg humoru możesz zmienić na zwykłą :)
melvin
PierwszyOkrutny

Postprzez kosta » 11/3/2009, 09:42

Lakasz gsxr napisał(a):chodzilo mi o spray tak jak do przyciemniania kloszow od swiatel w samochodach ale wlasnie nie chce zeby byl to wiejski tuning:)
no to ci nie wyszło hehehe w motorach nie ma niskich kosztów, jak coś robisz to rób to dobrze....albo nie rób wcale
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
kosta
VIP Ścigacz.pl

Postprzez sooshe » 11/3/2009, 14:31

folia jest do duT%py. Zostana ci bomble powietrza. Na prostej szybie czesto zostaja a co dopiero na pozaginanej...
sooshe
Świeżak

Postprzez oskaarek » 11/3/2009, 17:35

sooshe napisał(a):folia jest do duT%py. Zostana ci bomble powietrza. Na prostej szybie czesto zostaja a co dopiero na pozaginanej...
g..... prawda! jak sie umie oklejac to nie bedzie zadnych bąbli
R1 rn12 2004r+ , stunt honda+ AUDI A6 1,8T
oskaarek
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe