jaki kask wybrac???????!!!!!!!!
• Strona 1 z 1
jaki kask wybrac???????!!!!!!!!
Witam wszystki skacze po roznych forach i czytam je bez konca.
Dylemat moj polega na wyborze kasku jak najlepszego za okreslona sume pieniedzy ktora wynosi w granicach 1000 zł. Na zadnym forum nie ma nic konkretnego.
Moimi faworytam sa Agv-stealth, AGV airtech, AGV k3 i k4, Agv ti-tech, caberg-v2r, x-lite 701, i kaski suomy..........
Shoei xr1000 i AGV gp-pro odpadaja bo nie podoba mi sie ich konstrukcja i sa przereklamowane(shoei)
Blagam pomozcie.... co mam wybrac......
I jesli by ktos wiedzial gdzie w okolicy poznania bydgoszy lub piły mozna bylo te modele przymierzyc to tez bylbym wdzieczny za pomoc.
Dylemat moj polega na wyborze kasku jak najlepszego za okreslona sume pieniedzy ktora wynosi w granicach 1000 zł. Na zadnym forum nie ma nic konkretnego.
Moimi faworytam sa Agv-stealth, AGV airtech, AGV k3 i k4, Agv ti-tech, caberg-v2r, x-lite 701, i kaski suomy..........
Shoei xr1000 i AGV gp-pro odpadaja bo nie podoba mi sie ich konstrukcja i sa przereklamowane(shoei)
Blagam pomozcie.... co mam wybrac......
I jesli by ktos wiedzial gdzie w okolicy poznania bydgoszy lub piły mozna bylo te modele przymierzyc to tez bylbym wdzieczny za pomoc.
Remix
- Remix <gsr600>
- Świeżak
Remix <gsr600> nie umiesz pisać tematów ?!
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
Leszno ok 80km? od Poznania. Tam wszystkie AGV przymierzysz w motor-passion 

http://pl.youtube.com/watch?v=Ygm6irGpy ... re=related | | Pamietamy... [*]
-
s_extrem* - Świeżak
Shoei przereklamowany ? Mercedes i Audi też są przereklamowane... tak bynajmniej mówią właściciele Skody. Nolan rzeczywiście jest dobry, kilku znajomych bardzo sobie je ceni.
<i>"Get your motor running, head out on the highway,
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
-
mikun - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości