Rozmiarówka żółwia Alpinestars Tech Series
• Strona 1 z 1
Rozmiarówka żółwia Alpinestars Tech Series
Witam,
chciałbym kupić żółwia model Tech Series firmy Alpinestars pod kurtkę tekstylną. Tylko nie wiem jak z rozmiarówką. Czy ktoś posiada może wiedzę na temat jaki rozmiar żółwia na jaki wzrost? Nie mogę tego nigdzie znaleźć. Jedyne co znalazłem to na stronie oficjalnej Alpinestars jest rozmiarówka dotycząca wzrostu, ale to chyba w odniesieniu do kombinezonów. Jeśli ktoś wie to będę wdzięczny. Może ktoś ma taki w domu i mógłby zmierzyć oraz grubość żółwia, żebym miał pewność, że pod kurtkę wejdzie
Pozdrawiam
chciałbym kupić żółwia model Tech Series firmy Alpinestars pod kurtkę tekstylną. Tylko nie wiem jak z rozmiarówką. Czy ktoś posiada może wiedzę na temat jaki rozmiar żółwia na jaki wzrost? Nie mogę tego nigdzie znaleźć. Jedyne co znalazłem to na stronie oficjalnej Alpinestars jest rozmiarówka dotycząca wzrostu, ale to chyba w odniesieniu do kombinezonów. Jeśli ktoś wie to będę wdzięczny. Może ktoś ma taki w domu i mógłby zmierzyć oraz grubość żółwia, żebym miał pewność, że pod kurtkę wejdzie

Pozdrawiam

- MaciejeR
- Świeżak
A co do kupna zolwia zeby nie zakladac nowego tematu to kurtka musi byc duzo wieksza zeby zolw sie zmiescil?
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości