ktory kombinezon kupic ?
• Strona 1 z 1
ktory kombinezon kupic ?
chce kupic kombiezon ktory posiada podstawowe ochraniacze a wacham sie pomiedzy dwoma a mianowicie tschul 107-B , tschul 303-B albo tschul 303-R najlepiej nie wydac wiecej niz 1000 zl na to
- k4s
- Świeżak
za 1200zł widziałem już kombinezony firmy probiker i vannuci (chyba tak to się piszę) i były lepiej wykonane od tschula. moim zdaniem warto dopłacić.
Ja bym nie brał tschula bo wiele złego słyszałem o ich wyrobach.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Meciek napisał(a):za 1200zł widziałem już kombinezony firmy probiker i vannuci (chyba tak to się piszę) i były lepiej wykonane od tschula. moim zdaniem warto dopłacić.
i ja tak myśle
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Jesli chcialbys przeznaczyc 1000zl na skorzany kombinezon to wedlug mnie tylko Retbike. Jest to Polska firma, ktora robi przyzwoita odziez i napewno cos w tej cenie znajdziesz. I nie sugeruj sie gadkami niektorych, ze Retbike jest do kitu. Czesc ludzi, ktora tak pisze wogole nie miala stycznosci z ich ciuchami i pirzekazuja ploty.
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
Podobnie jak Utika lub Adrenaline, Retbike (prawdopodobnie jest szyte w tej samej firmie w Pakistanie) powiedzmy na poczÄ…tek do nauki sÄ… w miarÄ™ OK,
ale z czasem człowiek chce coś więcej, lepsze ochraniacze kolan i piszczeli oraz coś z wyższej półki,
także moim zdaniem warto dozbierać kasy, w Inter-Motors mają ostatnie sztuki Alpinestars za około 1800PLN i 2100PLN (przymierzałem oba pozostałe kombi w rozmiarze 54, dla Mnie niestety lekka porażka - ponieważ spodnie były jak by na wyższą niż ja osobę, mam 185cm wzrostu) uważam że firma Alpinestars jest lekko przereklamowana, niestety.
Zaletą są porządne szycia (odpowiednio mocne i elastyczne nici) i bardzo dobre ochraniacze (jak na te kombinezony które do tej pory przymierzałem).
Niestety dalej szukam dobrego kombinezonu dla siebie, ktoś ma jakieś pomysły ?
ale z czasem człowiek chce coś więcej, lepsze ochraniacze kolan i piszczeli oraz coś z wyższej półki,
także moim zdaniem warto dozbierać kasy, w Inter-Motors mają ostatnie sztuki Alpinestars za około 1800PLN i 2100PLN (przymierzałem oba pozostałe kombi w rozmiarze 54, dla Mnie niestety lekka porażka - ponieważ spodnie były jak by na wyższą niż ja osobę, mam 185cm wzrostu) uważam że firma Alpinestars jest lekko przereklamowana, niestety.
Zaletą są porządne szycia (odpowiednio mocne i elastyczne nici) i bardzo dobre ochraniacze (jak na te kombinezony które do tej pory przymierzałem).
Niestety dalej szukam dobrego kombinezonu dla siebie, ktoś ma jakieś pomysły ?
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
hefron napisał(a):No a Ty miałeś styczność? Ja miałem komplecik spodnie + kurtka Retbike i mogę szczerze powiedzieć że to kupa szajsu i zmarnowałem pieniądze.
Tak tylko powiedz ile dales za ten komplecik? Bo jak wziales najtanszy to sie nie dziwie. Ale jesli byla to skora z tych drozszych to przyznam, ze sie mylilem.
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
Za kasę do 1000 jest Cafe Racer, ale nic specjalnego. Za ok. 1000-1500 mogę Ci zaproponować naprawdę fajne kombinezony dobrej jakości Streetfightera, Probikera. Po konkrety zapraszam na priv.
"we'll do just what we feel, riding horses made of steel"
-
Schredi - Świeżak
Nigoss napisał(a):
Tak tylko powiedz ile dales za ten komplecik? Bo jak wziales najtanszy to sie nie dziwie. Ale jesli byla to skora z tych drozszych to przyznam, ze sie mylilem.
Jeśli się kupuje droższe, to już się syfiastego Retbika nie opłaca kupowac, lepiej Modeke, albo cos zagranicznego

-
wikples - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości