Wrocław- adresy sklepów z akcesoriami
• Strona 1 z 1
Wrocław- adresy sklepów z akcesoriami
Witam.
Mam pytanie gdzie we Wrocku znajdę jakies dobre sklepy z akcesoriami?
Kombinezony, rękawice, buty, kaski itp??
Jedynie co mi na myśl przychodzi do 4SR w Długołęce...
Pomożecie???
Mam pytanie gdzie we Wrocku znajdę jakies dobre sklepy z akcesoriami?
Kombinezony, rękawice, buty, kaski itp??
Jedynie co mi na myśl przychodzi do 4SR w Długołęce...
Pomożecie???
- K@mil
- Świeżak
Inter Motors KTM Triumph w Dlugolece (po lewej stronie w kier. Wawy, trzeb a zawrocic na pierwszym zjezdzie) - tam z ciuchow głównie asortyment Alpinestars, ale sa rowniez inne firmy, duzy wybor kaskow w szczegolnosci.
Motobiker na Łokietka (boczna Dubois, skreca sie w prawo jadac w kier. mostu uniwersyteckiego jeszcze przed tym duzym skrzyzowaniem) - duzo roznych firm do wyboru, rowniez RetBike jakby Cie interesowal
Motorland za Żegiestowskiej (boczna Armii Krajowej, po prawej stronie przy stacji paliw) - nie znam asortymentu osobiscie, rzadko tam bywam
Suzuki na Kamiennej - tam gł. kaski, maly asortyment jak na moje oko
Yamaha przed Lesnica (nie pamietam ulicy) - nie znam osobiscie
Jest jeszcze podobno sklep jednego z forumowiczow na ul.Sołtysowickiej, ale rowniez nie znam asortymentu.
Motobiker na Łokietka (boczna Dubois, skreca sie w prawo jadac w kier. mostu uniwersyteckiego jeszcze przed tym duzym skrzyzowaniem) - duzo roznych firm do wyboru, rowniez RetBike jakby Cie interesowal
Motorland za Żegiestowskiej (boczna Armii Krajowej, po prawej stronie przy stacji paliw) - nie znam asortymentu osobiscie, rzadko tam bywam
Suzuki na Kamiennej - tam gł. kaski, maly asortyment jak na moje oko
Yamaha przed Lesnica (nie pamietam ulicy) - nie znam osobiscie
Jest jeszcze podobno sklep jednego z forumowiczow na ul.Sołtysowickiej, ale rowniez nie znam asortymentu.
Ostatnio edytowano 26/10/2008, 12:46 przez CalibraHunter, łącznie edytowano 1 raz
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Jeszcze dodam, ze jak dla siebie zakupy robie w Inter Motors i czasem rozejrze sie w Motobikerze. Te sklepy proponuje odwiedzic w pierwszej kolejnosci. Pozdrawiam.
-
jest jeszcze salon modeki na ul.Gajowickiej . Kumpel ostatnio kupił fajne kombi arlena w motorlandzie po przecenie. Jak będziesz kupował w KTM w Długołęce to daj znać może załatwię jakiś rabat 

-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
tak, ja mam sklep na sołtysowickiej także jeżeli masz pytania odnośnie konkretnego asortymentu to pisz na gg lub prywatnie, żeby nie uprawiać krypto reklamy
ogólnie mamy wszystko na każdy typ motocykla(odzież, akcesoria, części zamienne, smary, płyny)
pozdrawiam

ogólnie mamy wszystko na każdy typ motocykla(odzież, akcesoria, części zamienne, smary, płyny)
pozdrawiam
"we'll do just what we feel, riding horses made of steel"
-
Schredi - Świeżak
Aaaaa to Ty!
Dawno masz ten sklep? Dziwne, ze nie slyszalam o nim wczesniej (dowiedzialam sie jakies 2 tyg. temu od Dormarci). Musze wpasc na mala rewizje. Pozdrawiam!

-
Działamy od miesiąca, a więc całkiem świeża sprawa.
Mapka gdzie się konkretnie znajdujemy jest na naszej stronie
www.bikersplace.pl
zapraszam
Mapka gdzie się konkretnie znajdujemy jest na naszej stronie
www.bikersplace.pl
zapraszam

"we'll do just what we feel, riding horses made of steel"
-
Schredi - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe