kask z LOUISA vs od dystrybutora
• Strona 1 z 1
kask z LOUISA vs od dystrybutora
Witam
czym sie roznia kaski kupione na allegro z katalogu louisa a te amew od dystrybutra?
z louisa sa tansz o 130 zł , chodzi mi o marke UVEX
czym sie roznia kaski kupione na allegro z katalogu louisa a te amew od dystrybutra?
z louisa sa tansz o 130 zł , chodzi mi o marke UVEX
- fandzoilisz
- Bywalec
tylko ceną ;] ja rowniez kupowalem kask na allegro po ówczesnym pzymierzeniu w salonie,jest to dokladnie to samo ale wiadomo salon i katalog to cena zawsze wieksza.
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
juz kolejny raz przenosze Twoj temat do odpowiedniego dzialu. Masz od tego Akcesoria wiec tam o to pytaj,
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
tylko cena !!! a dlaczego ?? odpowiedz jest dosc prosta: na allegro w wiekszosci przypadkow mamy do czynienia ze sklepami typowo internetowymi, a te z racji, ze nie ponosza kosztow magazynowania towaru, oplacania pracownikow, lokali itp. moga ustalic stosunkowo nizsza cene.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości