co powiecie o takim offroadowym kasku??
• Strona 1 z 1
co powiecie o takim offroadowym kasku??
http://moto.allegro.pl/item422494618_hi ... extra.html
zajebisty kask za smieszne pieniądze
czy aby na pewno??;>
dla początkującego będzie sie nadawał??
a po 2gie co o nim mozecie mi powiedziec??
dziwna firma nie znam i 1 raz widze taki kask
a po 3 czym sie różni ten kask od kasku bez szybki oprocz tego ze tam trzeba gogli??
czy kask z goglami jest lepszy czy lepszy jest z szybką??
pozdro
zajebisty kask za smieszne pieniądze
czy aby na pewno??;>
dla początkującego będzie sie nadawał??
a po 2gie co o nim mozecie mi powiedziec??
dziwna firma nie znam i 1 raz widze taki kask
a po 3 czym sie różni ten kask od kasku bez szybki oprocz tego ze tam trzeba gogli??
czy kask z goglami jest lepszy czy lepszy jest z szybką??
pozdro
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
jak zadajesz pytanie to zprecyzuj do czego to ma byc...
do turingu w maroko napewno sie nada bo szyba da faja ochrone bez urzywania gogli, ale jak masz jakas 250-450ccm do podziczenia w terenie to ten moze byc troche gorszy niz normalne typowe offroadowe kaski, ale jest jedno ale. majac ten kask spokojnie mozesz nosic gogle przy otwartej szybie, czyli bedzie wielofunkcyjny.
wybor nalerzy do ciebie
PS: firma jest calkiem znana...
pozdrawiam
do turingu w maroko napewno sie nada bo szyba da faja ochrone bez urzywania gogli, ale jak masz jakas 250-450ccm do podziczenia w terenie to ten moze byc troche gorszy niz normalne typowe offroadowe kaski, ale jest jedno ale. majac ten kask spokojnie mozesz nosic gogle przy otwartej szybie, czyli bedzie wielofunkcyjny.
wybor nalerzy do ciebie
PS: firma jest calkiem znana...
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Ścigacz.pl
Nie mam zadnej stycznosci z offroad'em, stad moze i glupie, aczkolwiek meczace mnie pytanie - dlaczego wlasciwie kaski do takiej zabawy maja gogle, a nie szybe? Mam pare koncepcji, ale wole ich nie przytaczac zeby sie jeszcze bardziej nie pograzyc 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
ja nie mam nic przeciwko ;p nie będe gryzł ani bił ani kopał ani nic ;p sam sie właśnie dziwie szybka jest wygodna i tak dalej
jak sciągasz kask i gogle widzisz mordunie brudną czarną w miejscach po goglach
śmiesznie to wygląda;p
ale wydaje mi sie że gogle to przez to że szybka nie wejdzie przyjrzyjmy sie budowie jego ma wydłużoną szczęke i o wiele bardziej musi chronić przed kamieniami i innymi twardymi badziewiami no i wymiana musi byc szybka pękły gogle nakładamy następne czy coos mamy duzy wybór
a szybka to szybka
jak sciągasz kask i gogle widzisz mordunie brudną czarną w miejscach po goglach

ale wydaje mi sie że gogle to przez to że szybka nie wejdzie przyjrzyjmy sie budowie jego ma wydłużoną szczęke i o wiele bardziej musi chronić przed kamieniami i innymi twardymi badziewiami no i wymiana musi byc szybka pękły gogle nakładamy następne czy coos mamy duzy wybór
a szybka to szybka
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Dla mnie jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego... no i ta szyba w crossie to z deka przesada gogle obowiązkowa rzecz....poza tym marka i cena mówią za siebie, słyszałem o tej firmie co nieco i to takie z deka wynalazki... kup coś sprawdzonego
-
YZF R1 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe