Kupiłem używany kombinezon, chwale się :D
• Strona 1 z 1
Kupiłem używany kombinezon, chwale się :D
Myślę, ze na początek starczy, nie stać mnie na nowe kombi za 1,5 k. Mam nadzieje, ze ten jeszcze trochę mi posłuży, podobają mi się te carbonowe wstawki i żółwik w plecach. Ocenicie i jak on ma sie do ceny którą za niego dałem?http://allegro.pl/item410951597_uzywany_profesjonalny_kombinezon_flm_tanio_.html (otwórz link)
Kawasaki GPZ 500 S, 95'
-
czlowiek - Świeżak
A przymierzałeś go? Czy w ciemno bierzesz, tak jak kolega, który tak zrobił i chyba żałuje?
viewtopic.php?t=22813

viewtopic.php?t=22813
- devxx
- Świeżak
Szczerze to się dowiem za kilka dni, sadzac po wymiarach z metek i dokladnych wymiarach podanych przez sprzedajacego wszystko powinno być ok, kurtka w rozmiarze 56 bedzie spoko, nie wiem jak ze spodniami, moim zdaniem cena jest dobra jak za taki sprzet. Pochwale sie (pożale) jak bede mial go na sobie.
Fakt, faktem zakup przez allegro butów, kasków, ubrań to nienajlepszy pomysł, chodzi oczywiscie o przymiarke, ale niekiedy ceny zachecaja.
Bajo
Fakt, faktem zakup przez allegro butów, kasków, ubrań to nienajlepszy pomysł, chodzi oczywiscie o przymiarke, ale niekiedy ceny zachecaja.
Bajo
Kawasaki GPZ 500 S, 95'
-
czlowiek - Świeżak
człowiek Twoja decyzja. chyba nie jeździłeś za dużo na moto, bo wtedy wiedziałbyś jak się poci podczas jazdy. szczególnie w skórze. a że nie można jej uprać to miłego używania...
-
SQ - Mieszkaniec forum
kurde gadanie , kupił taki bo było go na niego stać. Lepszy taki niż koszulka i krótkie spodenki 

jest:
XR 200 R 83r
motocykl x
DT 80 93r supermoto --> no co?
cipkowóz (różowy komar
)
fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r
XR 200 R 83r
motocykl x
DT 80 93r supermoto --> no co?

cipkowóz (różowy komar

fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r

-
thor - Świeżak
chyba bym zwymiotował. Trzeba było kupić sobie tekstylne ciuchy z retbike'a i byś prawie to samo zapłacił i byś miał nowe i pachnące.
...:::Audi Klub Polska Member:::...
FZS 600 2003
FZS 600 2003
-
blazej1901 - Świeżak
chłopaku chodzi o to że kombi dopasowuje sie do użytkownika, na tobie już sie tak nie ułoży jak na poprzednim właścicielu i co ważniejsze jeśli nie daj boże sie wyłożysz a kombi jest nieco za duże to protectory sie przesunął i na nic ci przyjdzie twoje nowe kombi , będzie więcej szkody jak pożytku, ja oczywiście zachęcam do kombi dainese czy arlen , jak cie nie stać to kup sobie po kosztach amx amerykański czy nawet retbika przynajmniej jest to nowe i będzie dopasowane do twojej budowy ciała
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Zostawcie kolesia w spokoju. Kupił sobie skórę i się cieszy. Nie stać go na nic lepszego, czytać nie umiecie? Znam wiele osób, którzy jeżdżą w używanych i co z tego.
Jeszcze doradzacie RetBike... Do tego tekstylny...

Jeszcze doradzacie RetBike... Do tego tekstylny...

-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
hefron napisał(a):Zostawcie kolesia w spokoju. Kupił sobie skórę i się cieszy. Nie stać go na nic lepszego, czytać nie umiecie? Znam wiele osób, którzy jeżdżą w używanych i co z tego.
Jeszcze doradzacie RetBike... Do tego tekstylny...![]()
![]()
![]()
![]()
za pieniądze jakimi dysponuje polecisz coś lepszego? Uważasz, że lepszym wyborem było kupowanie używanego kombi bez przymiarki ?
FZS 600 2003
FZS 600 2003
-
blazej1901 - Świeżak
no dobra to może z waszego doświadczenia i z info z świata motocykli
Jakie są najlepsze ubrania, jakie marki, jakie modele, bo jak wiemy producenci produkują pod różnych klientów w różnych cenach.
Sam szukam kasku i też się już pogubiłem, ceny od 100 do 500 funtów, wiem ze kompozyty, że waga, dodatkowa szybka przeciwsłoneczna, głośność wentylacja, ale kurcze w katalogach praktycznie tylko notka że najlepszy na świecie dostępny w kolorach takim i takim.
Fajnie by było by umieszczać link do strony gdzie takie cudo leży, myślę że wasza wiedza będzie bardziej przydatna i informacja uporządkowana.
Stawiamy na bezpieczeństwo
Kto z fachowców pierwszy?
Dzieki
Jakie są najlepsze ubrania, jakie marki, jakie modele, bo jak wiemy producenci produkują pod różnych klientów w różnych cenach.
Sam szukam kasku i też się już pogubiłem, ceny od 100 do 500 funtów, wiem ze kompozyty, że waga, dodatkowa szybka przeciwsłoneczna, głośność wentylacja, ale kurcze w katalogach praktycznie tylko notka że najlepszy na świecie dostępny w kolorach takim i takim.
Fajnie by było by umieszczać link do strony gdzie takie cudo leży, myślę że wasza wiedza będzie bardziej przydatna i informacja uporządkowana.
Stawiamy na bezpieczeństwo

Dzieki

- fotokrak
- Świeżak
fotokrak napisał(a):no dobra to może z waszego doświadczenia i z info z świata motocykli
Stawiamy na bezpieczeństwoKto z fachowców pierwszy?
Dzieki
kurna jux tyle razy o tym było, że pewnie nikomu nie będzie się chciało odpisywać. poczytaj forum a napewno znajdziesz odpowiedź. Z kaskami jest zazwyaczaj tak, że cena wyznacza jakoś. Więc ile masz odłożone i ile możesz przeznaczyć tyle wydaj na kask.
FZS 600 2003
FZS 600 2003
-
blazej1901 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości